ακολουθηστε μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Συνδυάζοντας την άνεση στο σπίτι και πρακτικότητα στη δουλειά

Η κάθε γυναίκα αναζητά το παπούτσι που θα την βολέψει στη δουλειά και θα κρατήσει ξεκούραστο το πόδι της φτάνοντας στο σπίτι για να μπορέσει να φορέσει με άνεση ένα εντυπωσιακό αλλά όχι και τόσο βολικό ψηλοτάκουνο παπούτσι κατά την βραδινή της έξοδο.

Φορώντας τι αγαπημένες μας γυναικείες παντόφλες όταν μένουμε μέσα και τα sneakers μας καθώς βγαίνουμε από το σπίτι καταφέρνουμε να δώσουμε στο πόδι μας τη κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζεται για να αντέξει αργότερα το ψηλοτάκουνο παπούτσι μας.

Η μαλακή μας γυναικεία παντόφλα είναι σχεδιασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά όπως βαμβάκι και κρατούν το πόδι μας ζεστό κατά τη διάρκεια που βρισκόμαστε σπίτι ενώ παρέχουν επαρκή υποστήριξη στη καμάρα του ποδιού με τις ειδικά σχεδιασμένες σόλες τους. Είναι ο ιδανικός μας σύντροφος για να χαλαρώσουμε μετά από μια κουραστική μέρα καθώς προσφέρουν ευκολία στην κίνηση και ανακουφίζουν την πίεση που έχει υποστεί το πόδι από την ορθοστασία στη δουλειά ή από την περιπλάνηση και τα ψώνια στα μαγαζιά. Με τη γυναικεία παντόφλα μπορούμε βέβαια να συνδυάσουμε την άνεση με το στυλ  και να αναδείξουμε το προσωπικό μας στυλ επιλέγοντας το σχέδιο και το χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με τη προσωπικότητά μας.

Τα sneakers αν και πολλοί θεωρούν ότι έχουν αθλητικό χαρακτήρα είναι ένα πολυμορφικό παπούτσι το οποίο μας παρέχει τη δυνατότητα να το φορέσουμε σε διάφορες περιστάσεις λόγω της ποικιλίας design και χρωμάτων που υπάρχουν στην αγορά. Τα sneakers https://www.migato.com/el/gynaikeia/papoutsia/sneakers.html είναι τα κατάλληλα παπούτσια για καθημερινή χρήση στη δουλειά διότι διαθέτουν ειδικά συστήματα απορρόφησης κραδασμών για να έχετε ένα ανάλαφρο και ξεκούραστο περπάτημα. Επίσης, η επένδυση και το κολάρο των sneakers είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να επιτρέπουν στο εσωτερικό του ποδιού σας να αναπνέει και να κρατούν τη θέση του ποδιού σε μια σταθερή θέση για να μην το κουράζουν. Ας μην ξεχνάμε ότι το ελαφρύ βάρος των παπουτσιών αυτών δεν προσθέτουν επιπλέον βάρος στο περπάτημα σας κάτι το οποίο σας προσδίδει ευκινησία και ευελιξία όταν έχετε να κάνετε επίπονες και δύσκολες εργασίες πχ να κουβαλήσετε τα πιο βαριά ψώνια σας ή να γυμναστείτε.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν τις γυναικείες παντόφλες και τα sneakers το απόλυτο αναπαυτικό και στιλάτο συνδυασμό που δεν πρέπει να αποχωριστείτε ποτέ από τη ντουλάπα σας.