ακολουθηστε μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένας οδηγός αγοράς για τα έπιπλα του γραφείου σας!

H διακόσμηση του γραφείου παίζει μεγάλο ρόλο στην απόδοση του εργατικού δυναμικού γιατί ένας σωστά δομημένος  χώρος  βοηθά στο να δημιουργηθεί μια άνετη ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να υπάρχει πιο ευχάριστο κλίμα μεταξύ των εργαζομένων. Σε αυτό το άρθρο, θα αναπτύξουμε μερικές συμβουλές σχετικά με το πως θα διακοσμήσετε το γραφείο σας έτσι ώστε να βοηθήσετε τους εργαζόμενους να ανταπεξέλθουν καλύτερα στη εργασία τους και να αναδείξετε το ύφος της εταιρείας σας.

  • Έπιπλα γραφείου 

Τα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ θα πρέπει να είναι άνετα και πρακτικά ώστε να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια πολύωρη σύσκεψη αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να είναι κομψά για να δώσετε  μια δόση κύρους στον χώρο δείχνοντας το προσωπικό χαρακτήρα της εταιρείας  και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας.

  • Οι καρέκλες του γραφείου

Ένα γραφείο ιδανικά πρέπει να έχει καρέκλες με ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος και ρυθμιζόμενη κλίση πλάτης. Οι καρέκλες θα πρέπει να είναι αρκετά βολικές και να μην κουράζουν τον εργαζόμενο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μ εαυτόν τον τρόπο του δίνεται η δυνατότητα να μπορεί ο ίδιος να τις ρυθμίσει ανάλογα με τις ανάγκες του. Στην αγορά υπάρχουν επίσης πολλές ανατομικές καρέκλες γραφείου που βοηθούν με τα προβλήματα μέσης και καταπραΰνουν την κόπωση.

  • Γραφείο

Ένα έπιπλο που επίσης παίζει μεγάλο ρόλο στην απόδοση του εργαζομένου είναι το γραφείο ή ο πάγκος εργασίας. Τα γραφεία είναι ουσιαστικά ο χώρος που τα άτομα  πραγματοποιούν τις σημαντικότερες εργασίες τους, για αυτό  πρέπει να δοθεί και μεγάλη προσοχή κατά την επιλογή του. Ο χώρος του γραφείου πρέπει να είναι επαρκής ώστε να μπορεί ο εργαζόμενος να τακτοποιηθεί και να οργανώνει τη δουλειά του αλλά και να εμπνέει επαγγελματισμό. Για αυτό ένα λειτουργικό γραφείο είναι σημαντικό να περιέχει ενσωματωμένη συρταριέρα, ερμάριο αποθήκευσης αλλά και ράφια σε διαφορετικά επίπεδα για την αποθήκευση φακέλων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τη δουλειά.

  • Φωτιστικά γραφείου

Ο φωτισμός του γραφείου παίζει σημαντικό ρόλο καθώς μια λάθος επιλογή φωτιστικού μπορεί να προκαλέσει κούραση στον εργαζόμενο. Ως αποτέλεσμα αυτού είναι να τον οδηγήσει στο να μην αποδίδει σωστά στη δουλειά του. Ένα φωτιστικό γραφείου πρέπει να περιέχει λάμπες οι οποίες φωτίζουν ολοκληρωμένα το χώρο και να ενισχύουν τη δημιουργικότητα των υπαλλήλων. Η ιδανική επιλογή φωτιστικού για μια επιχείρηση είναι τα φωτιστικά panel ή τα επιτραπέζια φωτιστικά με ρυθμιζόμενο λαιμό τα οποία επιτρέπουν στον εργαζόμενο να αλλάξει το ύψος του ανάλογα με την επιφάνεια που θέλει να φωτίσει.

Όταν επιλέγετε έπιπλα γραφείου και βιβλιοθήκες https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/apothikeusi/ δώστε βάση στην ποιότητα και στη λειτουργικότητα τους και σκεφτείτε αν και πόσο θα εξυπηρετήσουν τους εργαζόμενους κατά την απασχόληση τους.