ακολουθηστε μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κομψό ντύσιμο με sneakers! 3+1 ιδέες για ακαταμάχητο στυλ!

Η γυναίκα στη σύγχρονη εποχή έχει πολλές διαστάσεις όπως να είναι μητέρα, σύντροφος, κόρη, εργαζόμενη, φίλη μα πάνω απ’ όλα γυναίκα. Η αφοσίωση της σε καθένα από αυτούς τους ρόλους αποτελεί μια πραγματική πρόκληση. Οι εναλλαγές στο στιλ αποτελούν σύνηθες φαινόμενο για να ανταποκρίνονται στους διαφορετικούς της ρόλους. Αυτό που έχει διαπιστωθεί τα τελευταία χρόνια είναι πως η σύγχρονη γυναίκα στρέφεται περισσότερο σε μια πιο καθημερινή, cool εμφάνιση για να μπορεί να τα συνδυάζει όλα πολύ πιο εύκολα. Διάβασε παρακάτω μερικά tips για να πετύχεις και εσύ εύκολα ένα κομψό ντύσιμο με τα αγαπημένα σου sneakers.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της εποχής και όλες οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει έχουν οδηγήσει σε μια πιο άνετη ένδυση με τα sneakers τα οποία κυριαρχούν σε αυτά τα ντυσίματα. Πολλές είναι σήμερα οι εταιρίες οι οποίες συνδύασαν  την άνεση με την κομψότητα και την μόδα. Διάλεξε το αγαπημένο σου κλασσικό παντελόνι σε ίσια γραμμή ή το νέο σου oversized κοστούμι και συνδύασέ το με μια κομψή πουκαμίσα ή ένα κοντό στενό τοπάκι. Αμέτρητα σχέδια και χρώματα έχει λανσάρει η εταιρεία Hoff shoes οπότε σίγουρα θα βρεις τα κατάλληλά παπούτσια για το σύνολό σου.

Η άνεση κατά τη διάρκεια ταξιδιών και ειδικά όταν είναι αρκετές ώρες είναι μονόδρομος. Έχεις κανονίσει τον Σεπτέμβρη να πας με το σύντροφό σου Σιγκαπούρη, σκέψου 11 ώρες στο αεροπλάνο και στη συνέχεια ένα τεράστιο αεροδρόμιο που θα σε πάρει να το διασχίσεις περίπου 1 ώρα. Η επιλογή ενός συνόλου σε ύφος γυμναστήριου με κομψή γραμμή και μια μεγάλη ευρύχωρη τσάντα Callista bags όπου θα χωράει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά που θα χρειαστείς για να περάσεις τον έλεγχο είναι απαραίτητα. Τελευταία προσθήκη στο total casual αθλητικό στιλ είναι τα αγαπημένα σου sneakers.

Νέα και πρωτότυπη ιδέα για να δείχνεις κομψή με sneakers είναι να τα συνδυάσεις με φόρεμα ή φούστα. Επιλέγοντας ένα μάξι φόρεμα φλοράλ για τις πρωινές σου εμφανίσεις με ένα ζευγάρι λευκά sneakers ή με μια μίντι φούστα πλισέ θα δημιουργήσεις μια σιλουέτα άκρως θηλυκή.

Tip! Το ρούχο σου να φτάνει ως τον αστράγαλο για να φανούν τα sneakers σου. Έχεις κανονίσει με τους φίλους σου μετά τη δουλειά να βρεθείτε για ένα ποτηράκι κρασί στο κέντρο της Αθήνας με θέα Ακρόπολη. Επίλεξε για εκείνη τη μέρα στη δουλειά ένα τζιν σε γραμμή καμπάνας, ένα crop top, τα αθλητικά σου και μια τσάντα μεγάλη με έντονο χρώμα για να μεταφέρεις το καλοκαίρι μαζί σου.