ακολουθηστε μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Νέα σχολική χρονιά; Τα δώρα που μπορείς να χαρίσεις στους μικρούς μας φίλους!

Tο καλοκαίρι τελειώνει σιγά σιγά και οι προετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά είναι αμέτρητες.

Όλα τα παιδάκια αναπολούν τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και τις βουτιές στη θάλασσα και η επιστροφή στα θρανία συνήθως είναι μια δύσκολη διαδικασία. Back to school λοιπόν και για να κάνουμε αυτήν την επιστροφή πιο ευχάριστη μπορούμε να προγραμματίσουμε με τους μικρούς μας φίλους μια βόλτα στα καταστήματα ώστε να επιλέξουν τα σχολικά είδη που τους αρέσουν. Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες δώρων που μπορείτε να επιλέξετε για να δωρίσετε στα παιδάκια, ανιψάκια ή βαφτιστήρια σας.

  • Σχολικές τσάντες

Κάθε χρόνο, οι απαιτήσεις του σχολείου αυξάνονται. Νέα ογκώδη βιβλία, τετράδια εργασιών, ξένες γλώσσες, εργαστήρια και οι δραστηριότητες απαιτούν μια μεγάλη τσάντα που να μπορεί να χωρέσει όλα αυτά τα πράγματα. Για τις μικρότερες σχολικές τάξεις, οι τσάντες με ροδάκια θα βοηθήσουν τα παιδάκια σας με τη μεταφορά των βιβλίων ώστε να μην κουβαλάνε τόσο μεγάλο βάρος. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, τα σακίδια πλάτης είναι η συνηθέστερη επιλογή και στα καταστήματα με σχολικά είδη θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να επιλέξουν αυτήν που τους αρέσει περισσότερο.

  • Παγούρια νερού

Ένα πρωτότυπο δώρο για τους μικρούς μας φίλους είναι το παγούρι νερού το οποίο είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων. Στα βιβλιοπωλεία και στα καταστήματα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε θερμός νερού – παγούρια με τους αγαπημένους ήρωες και φιγούρες των παιδιών. Μπορεί να επιλέξετε κάποιο που να ταιριάζει με το σακίδιο και την κασετίνα του ώστε να έχουν ένα ολοκληρωμένο σετ.

  • Lunchbox

Πολλά είναι τα παιδάκια τα οποία γευματίζουν στο σχολείο και στον παιδικό σταθμό. Τα lunchboxes – φαγητοδοχεία είναι ένα πολύ χρήσιμο δώρο καθώς θα μπορούν να μεταφέρουν μαζί το φαγητό και το κολατσιό τους. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ με δοχεία στα οποία θα μπορούν να διαχωρίζουν το κυρίως γεύμα από τα φρούτα και τα snacks τους ενώ θα αποθηκεύονται εύκολα στα σακίδια ή στα lunchbags τους.

  • Είδη ζωγραφικής

Όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας τρελαίνονται για τη ζωγραφική και το σχέδιο. Μπορείτε να αγοράσετε ένα σετ ζωγραφικής με μπλοκ, μαρκαδόρους, κηρομπογιές και ξυλομπογιές οι οποίες θα έχουν μεγάλη χρηστικότητα όχι μόνο στο σχολείο αλλά και για τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι. Για τα μικρότερα παιδάκια θα βρείτε στα καταστήματα μαρκαδόρους οι οποίοι σβήνουν με νερό και αφαιρούνται εύκολα από τα υφάσματα και τα ρούχα τους.

Για να γίνει ακόμη πιο διασκεδαστική η εύρεση του δώρου και για να απολαύσετε κάθε στιγμή παρέα με τα μικρά σας αγγελούδια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μαζί την επίσκεψη στα καταστήματα και να επιλέξτε τα σχολικά είδη που θα χρειαστούν για τη νέα χρονιά!