ακολουθηστε μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Καλεσμένη σε γάμο: 4 looks για να εντυπωσιάσεις

Ολοι όσοι έχουμε βρεθεί καλεσμένοι σε γάμο γνωρίζουμε ποσό αγχωτικό και δύσκολο είναι να βρούμε το κατάλληλο ρούχο για την περίσταση αυτή. Ενώ θέλουμε να εντυπωσιάσουμε πρέπει να βρούμε το outfit αυτό που δεν θα επισκιάσει τη νύφη, αλλά παράλληλα θα τραβήξει τα βλέμματα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις για να επιλέξετε εύκολα το ιδανικό outfit που θα φορέσετε την επόμενη φορά που θα είστε καλεσμένη σε γάμο.

 

  1. Μπλούζα με maxi φούστα

 

Μια συχνή επιλογή ρούχων που βλέπουμε σε γάμο είναι το set μπλούζας με maxi φούστα. Αν δεν θέλετε να επιλέξετε ένα έτοιμο σετ, μπορείτε να κάνετε mix and match και να συνδυάσετε μόνοι σας τη μπλούζα της επιλογής σας με μια μακριά φούστα. Μπλούζες γυναικείες και maxi φούστες μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα στην αγορά καθώς υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από την οποία μπορείτε να διαλέξετε. Αποφύγετε να φορέσετε πολύ κολλητά και κοντά ρούχα και κινηθείτε σε μια maxi φούστα η οποία είναι η πιο safe και κομψή επιλογή.

 

  1. Φόρεμα για γάμο

 

Ειδικά αν ο γάμος προορίζεται για άνοιξη ή καλοκαίρι τα αέρινα φορέματα για γάμο είναι η ιδανική επιλογή. Ένα floral maxi φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτό ντεκολτέ ή ένα εμπριμέ φόρεμα μια ίσια γραμμή και χιαστί πιάσιμο στη πλάτη είναι μερικά κομμάτια που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τον κάθε καλεσμένο, ενώ ταυτόχρονα θα κρατήσουν την νύφη στο επίκεντρο της προσοχής. Υπάρχουν διαφορά brand τα οποία σχεδιάζουν μια ξεχωριστή κατηγορία ρούχων τα οποία φοριούνται σε επίσημες περιστάσεις μέσα στην οποία φυσικά μπορείτε να αναζητήσετε και φορέματα για γάμο.

  1. Παντελόνα με μπλούζα

 

Αν αναζητάτε κάτι πιο άνετο και λιτό διότι το dress code δεν είναι τόσο επίσημο, μην ανησυχείτε υπάρχει η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Μια φαρδιά παντελόνα σε pastel αποχρώσεις με κάποιο animal print συνδυασμένο με ένα άσπρο ή μπεζ τοπ δημιουργούν ένα ωραίο και chic outfit το οποίο θα μπορείτε να φορέσετε και εκτός του γάμου σε μια καλή σας έξοδο!

 

  1. Σατέν φόρεμα

 

Ένα σατέν φόρεμα ή ένα φόρεμα με γυαλιστερή όψη είναι η επιλογή που αναμφισβήτητα πρέπει να κάνετε αν είστε καλεσμένη σε απογευματινό γάμο. Θα έχετε πάνω σας ένα στοιχείο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους καλεσμένους και την απαραίτητη λάμψη που χρειάζεται για να φαίνεστε άκρως εντυπωσιακή στην φωτογράφιση μετά από το γάμο. Μια εναλλακτική επίσης είναι και το φόρεμα με παγιέτα και φόδρα που είναι εξίσου σαγηνευτικό και κατάλληλο για ένα γάμο που πρόκειται να γίνει το βράδυ.

 

Ό,τι και αν επιλέξετε να φορέσετε στο γάμο σιγουρευτείτε ότι φοράτε το ρούχο σου με αυτοπεποίθηση και νιώθετε άνετα μέσα του. Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε να περάσετε μια αξέχαστη ημέρα!