ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος»: Κατατέθηκε και επίσημα ο συνδυασμός – Σπ. Βρεττός: «Ζητώ ξεκάθαρη εντολή για να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ»

Κατατέθηκε  το βράδυ της Πέμπτης ο επίσημος συνδυασμός της δημοτικής παράταξης «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» με επικεφαλής τον δήμαρχο, Σπύρο Βρεττό.

Ο Δήμαρχος έστειλε μέσω social media το δικό του μήνυμα στους πολίτες των Αχαρνών, ζητώντας τους ξεκάθαρη εντολή για να συνεχίσει το έργο του.

Η ανάρτηση αναλυτικά:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, καταθέσαμε επίσημα τον συνδυασμό μας, ο οποίος βρίσκεται στην κρίση σας.

Μετά από τέσσερα δημιουργικά χρόνια κατά τα οποία κάναμε πράξη όσα μαζί συναποφασίσαμε το 2019, διεκδικούμε την ανανέωση της μεταξύ μας εμπιστοσύνης. Διεκδικούμε να συνεχίσουμε το έργο μας για να κάνουμε το δήμο μας ακόμη καλύτερο.

Η αυτοδιοικητική μας πρόταση, «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος», αποτελείται από υποψήφιες και υποψήφιους από όλες τις κοινωνικές και πολιτικές ομάδες του τόπου μας.

Αποτελεί την πιο δυνατή ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει τη διαφορά στον τόπο μας. Και όλοι ξέρουμε τη σημασία της ομάδας. Δημότες με όρεξη και διάθεση για προσφορά, συμπολίτες μας που βάζουν πάνω από όλα τις Αχαρνές.

Συνεχίζουμε μαζί το έργο μας μεθοδικά και συστηματικά για ένα δήμο, ο οποίος μέρα με την ημέρα θα γίνεται όλο και καλύτερος, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των πολλών. Μόνος στόχος μας ένας υπερήφανος δήμος με υπερήφανους δημότες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της δημοτικής μας παράταξης για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μου, με σκοπό να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ώστε με έργα και με πράξεις να αλλάξουμε τον τόπο μας. Έργα που έχουν μετρήσιμο αποτέλεσμα στη βελτίωση της ζωής όλων των πολιτών.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ζητώ ξεκάθαρη εντολή για να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ!