ακολουθηστε μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Συμβολικά δώρα για επαγγελματική σταδιοδρομία

Σίγουρα το να αλλάζει κανείς δουλειά ή το να παίρνει προαγωγή στη δουλειά των ονείρων του είναι πολύ σημαντικό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα αγαπημένο μας πρόσωπο. Τι καλύτερο λοιπόν να γιορτάσουμε μαζί του τη νέα δουλειά ή την προαγωγή με ένα συμβολικό δώρο που θα τον συντροφεύει στο νέο του ξεκίνημα;

Οι επιλογές για συμβολικά δώρα είναι πολλές, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάς πως ένα προσωποποιημένο και συμβολικό δώρο θα τον ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο. Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για συμβολικά δώρα που μπορούν να διακοσμήσουν το γραφείο του φίλου ή αγαπημένου προσώπου καθώς και να τα χρησιμοποιεί στο daily office life.

Ημερολόγιο Ατζέντα

Το ημερολόγιο είναι πολύ καλή ιδέα και πόσο μάλλον αν αυτό είναι προσωποποιημένο, είτε με το όνομα του προσώπου είτε με κάποιο quote. Κάνοντας μία έρευνα αγοράς, μπορείς να βρεις πολλά ημερολόγια στα οποία μπορείς να τυπώσεις ή να χαράξεις οτιδήποτε. Επίσης μπορείς να επιλέξεις το εσωτερικό του ημερολογίου, για παράδειγμα αν θα έχει ημερήσιο ή εβδομαδιαίο ημερολόγιο. Μη διστάσεις να το τολμήσεις στο χρώμα καθώς βλέποντας το θα του δίνει χαρά στις office days. Αυτό όμως που χρειάζεται να προσέξεις, είναι πως πολλές εταιρείες κάνουν mini εταιρικά δώρα στους νέους υπαλλήλους και πιο συγκεκριμένα ένα starter pack box το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει μία ατζέντα ή ένα ημερολόγιο.

Αξεσουάρ Γραφείου

Αν ωστόσο για εσένα το ημερολόγιο θεωρείται μία basic επιλογή, μπορείς να αναζητήσεις αξεσουάρ γραφείου όπως ένα funny mousepad ή ακόμα και μία μολυβοθήκη. Σε καμία περίπτωση τα αξεσουάρ γραφείου δεν χρειάζεται να έχουν πονηρά ή προσβλητικά prints και μηνύματα για τους συναδέλφους ή για τον εργοδότη. Μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις ένα box με κάποιο lunch box, έναν θερμό νερού ή ακόμα και τάπερ ώστε να προετοιμάζει τα γεύματα του για την επόμενη μέρα στο γραφείο. Επιπλέον, αν δεν υπάρχει περιορισμός στο budget, μία καλή και πρωτότυπη επιλογή είναι ένα headset ή ακόμα και ακουστικά με ακύρωση θορύβου (noise cancellation).

Backpack

Τι πιο χρήσιμο από ένα σακίδιο πλάτης που χωράει ακόμα και ένα laptop; Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο δώρο, πόσο μάλλον αν είναι η πρώτη δουλειά για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάντε μία safe επιλογή όσον αφορά το χρώμα καθώς πρόκειται για σακίδιο πλάτης που θα φοράει καθημερινά. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η πλάτη του σακιδίου να είναι ανατομική καθώς η τσάντα έχει βάρος, πόσο μάλλον αν υπάρχει και το laptop, κάποια ατζέντα ή προσωπικά αντικείμενα.