ακολουθηστε μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα Virtual Sports στο διαδικτυακό στοίχημα

Tα Virtual Sports συστήθηκαν στο κοινό την περίοδο της Πανδημίας και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να αποτελούν έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για τους φίλους του στοιχήματος.
Τα εικονικά αθλήματα όπως είναι αλλιώς γνωστά στους παίκτες σε συνδυασμό με το στοίχημα live δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο πονταρισμάτων καθημερινά αποδεικνύοντας την αποδοχή που απολαμβάνουν. Η εικονική πραγματικότητα έχει μπει δυνατά στο διαδικτυακό στοίχημα δίνοντας μία διαφορετική προοπτική σε όσους θέλουν κάτι γρήγορο και συναρπαστικό στο παιχνίδι τους.

Πλέον αν θέλεις να παίξεις στοίχημα μπάσκετ στη Novibet θα πρέπει να έχεις στην πίσω μεριά του μυαλού σου πως τα Virtual Sports είναι σε θέση να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις στο παιχνίδι σου. Ας δούμε όμως τι είναι τα εικονικά αθλήματα και πως μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Τι είναι τα Virtual Sports

Τα Virtual Sports είναι παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας με πλούσια θεματολογία σχετική με τα αθλήματα που συναντάμε στο στοίχημα. Βρίσκονται πλέον σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού παικτών σε καθημερινή βάση. Θα βρείτε virtual sports καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας καλύπτοντας τις ανάγκες των παικτών σε χρονικά σημεία όπου δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Τα εικονικά αθλήματα χαρακτηρίζονται από τη σύντομη διάρκεια διεξαγωγής των αναμετρήσεων. Κατά μέσο όρο κάθε αναμέτρηση διαρκεί 3 λεπτά, ενώ οι αγώνες διαδέχονται ο ένας τον άλλο απογειώνοντας το ενδιαφέρον στο παιχνίδι σας. Κάθε αναμέτρηση συνοδεύεται από δεκάδες στοιχηματικά γεγονότα όμοια με αυτά που γνωρίζετε στο κανονικό στοίχημα. Το αποτέλεσμα είναι κατά βάση προϊόν γεννήτριας τυχαίων αριθμών που διασφαλίζει την αξιοπιστία και την ακεραιότητα στο παιχνίδι σας. Ωστόσο υπάρχουν στατιστικά στοιχεία σε κάθε παιχνίδι που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας και εμπλέκονται εν μέρη στην εξέλιξη των αναμετρήσεων.

Επιλογές αθλημάτων στα Virtual Sports

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχοντας αφουγκραστεί το ενδιαφέρον των παικτών για τα virtual sports έχουν καταφέρει να μεταφέρουν αρκετά δημοφιλή αθλήματα στην εικονική πραγματικότητα. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βοηθήσει τα μέγιστα για να μπορούμε σήμερα να απολαμβάνουμε παιχνίδια  που προσομοιάζουν σε μεγάλο βαθμό όλα όσα συμβαίνουν σε έναν πραγματικό αγώνα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και άλλων αθλημάτων.

Τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα επίγεια πρακτορεία στοιχηματισμού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αθλήματα και στοιχηματικά γεγονότα για το παιχνίδι σας. Το ποδόσφαιρο κλέβει και εδώ την παράσταση ενώ ακολουθούν αθλήματα όπως το μπάσκετ, οι κούρσες αλόγων και σκύλων ή το τένις. Όπως στα αληθινά σπορ έτσι και εδώ θα βρείτε διαφορετικές διοργανώσεις για να επιλέξετε τα στοιχήματά σας γεγονός που ανανεώνει το ενδιαφέρον των παικτών.

Στοιχηματικές επιλογές στα εικονικά αθλήματα

Oι σελίδες των virtual sports σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί ο παίκτης να περιηγηθεί με άνεση και να βρίσκει τα στοιχήματά του όπως θα έκανε και στα πραγματικά αθλήματα. Δεκάδες στοιχηματικά γεγονότα συνοδεύουν κάθε αναμέτρηση δίνοντας το περιθώριο στον παίκτη να κάνει τις επιλογές του. Το μειονέκτημα είναι ο σύντομος χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για να αποφασίσετε που θα ποντάρετε τα χρήματά σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε δευτερόλεπτο για να στοιχηματίσετε έγκαιρα στο μικρό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στους αγώνες. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει τον νικητή μίας αναμέτρησης, Over / Under στο τελικό σκορ ή το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και πολλά ακόμα γεγονότα όπως θα τα βρίσκατε στο στοίχημα πραγματικών αγώνων. Το ελάχιστο ποντάρισμα ξεκινάει από λίγα cents του ευρώ και ανεβαίνει με βάση τα όρια που βάζει η κάθε στοιχηματική εταιρία στο παιχνίδι της.

Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πονταρίσματα

Να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στον τρόπο που τοποθετούμε τα πονταρίσματά μας. Η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος όπως συμβαίνει και στα φρουτάκια ενός online casino. Διατηρήστε σταθερά τα πονταρίσματά σας σε μία στρατηγική που μπορεί να σας κρατήσει περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι. Μην επιχειρείτε να αυξήσετε ένα στοίχημα για να ρεφάρετε καθώς το αποτέλεσμα δεν μπορεί να προβλεφθεί με κανένα τρόπο. Αξίζει να κυνηγήσετε μεγαλύτερες αποδόσεις στα virtual Sports δεδομένου πως οι μηχανές τυχαίων αριθμών δεν κοιτάνε φαβορί και αουτσάιντερ.

Προσοχή ωστόσο στα συνεχή πονταρίσματα που χαρακτηρίζουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση στον παίκτη κυρίως μετά από ένα σερί αποτυχημένων προβλέψεων. Ορίστε το budget που έχετε στη διάθεσή σας και φροντίστε να το διαχειριστείτε με σύνεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας όπως θα κάνατε και στο ζωντανό στοίχημα. Δείτε περισσότερα για στοίχημα live από τη Novibet εδώ: https://www.novibet.gr/stoixima-live.