ακολουθηστε μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

3 επιχειρηματικά δώρα που θα προωθήσουν το brand σας

Τα επιχειρηματικά δώρα είναι μια έξυπνη κίνηση όπου ο εργοδότης μπορεί να προωθήσει την εταιρεία του, να δείξει στους πελάτες του την εκτίμηση που έχει προς αυτούς  αλλά και να έρθει πιο κοντά με τους εργαζόμενους δείχνοντάς τους σεβασμό και αξιοπιστία.
Πολλοί από εσάς μπορεί να αναρωτιέστε ποιο είναι το ιδανικό επιχειρηματικό δώρο το οποίο προβάλει το brand σας και εκφράζει απόλυτα το ύφος της εταιρείας σας. Παρακάτω θα βρείτε 3 ιδέες δώρων που μπορείτε να κάνετε σε συνεργάτες και πελάτες αλλά και τον λόγο που το καθένα από αυτά θα ωφελήσει την εταιρεία σας.

  1. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Μια από τις πιο safe και συχνές επιλογές επιχειρηματικών δώρων είναι το ημερολόγιο. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη ημερολογίων για το επερχόμενο έτος δηλαδή σε διάφορα σχέδια όπως: σπιράλ, με soft βιβλιοδεσία, δερμάτινο εξώφυλλο ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο επιθυμείτε και νιώθετε ότι εκφράζει το ύφος της εταιρείας σας.  Τα ημερολόγια είναι ένα ιδιαίτερα προσεγμένο δώρο στο οποίο ο παραλήπτης μπορεί να καταγράφει σκέψεις και φιλοδοξίες ένα ολόκληρο έτος. Μπορείτε στο εταιρικό δώρο αυτό να προσθέσετε και ένα custom made στυλό που καταγράφει το όνομα του brand σας και το λογότυπό σας ώστε ενδεχομένως να διαφημίσετε την εταιρεία σας σε διασυνδέσεις του πελάτη.

  1. BUSINESS FOLDER

Ένας επαγγελματικός φάκελος είναι το ιδανικό δώρο ώστε να δείξετε στους πελάτες σας ότι ενδιαφέρεστε για την οργάνωση τους. Είναι ένα πρακτικό δώρο καθώς σε ένα business folder ο πελάτης μπορεί να αποθηκεύσει την ατζέντα, σημειωματάρια και σημαντικά έγγραφα τα οποία μπορεί να παρουσιάσει  αργότερα σε μια συνάντηση αλλά και να έχει πάντα πάνω του την επαγγελματική του κάρτα. Έναν τέτοιο φάκελο μπορείτε να δωρίσετε και στο προσωπικό της εταιρείας γιατί όπως αναφέρθηκε είναι ένα απαραίτητο και λειτουργικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα και θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε τη ενδοεταιρική σας σχέση με τους συνέταιρους και τους εργαζόμενους σας.

  1. ΚΟΥΠΕΣ – ΘΕΡΜΟΣ

Προσωποποιημένες κούπες ή θερμός που καταγράφουν πάνω το λογότυπο της εταιρείας σας είναι ένα από τα πιο έξυπνα επιχειρηματικά δώρα για τους πελάτες σας. Η κούπα και τα θερμός χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση για να πιούμε νερό, καφέ ή άλλα ροφήματα. Όταν ο πελάτης χρησιμοποιεί καθημερινά το δώρο αυτό βλέπει το λογότυπο της εταιρείας και υποσυνείδητα περνάει στο μυαλό του δημιουργώντας μια οικειότητα και εμπιστοσύνη προς το brand σας. Επίσης έχοντας το λογότυπο σας σε ένα θερμός προωθείτε τη μάρκα σας σε πιθανούς επερχόμενους πελάτες, καθώς τους κάνετε να αναρωτιούνται σε τι ειδικεύεστε και τελικά να οδηγούνται να ψάξουν την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.