ακολουθηστε μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Χρήσιμες εφαρμογές στο διαδικτυακό στοίχημα

Για τους περισσότερους παίκτες τα προγνωστικά στοιχήματος, η σωστή στρατηγική και οι εφαρμογές που προσφέρουν οι online bookmakers αποτελούν τον δρόμο για ένα πετυχημένο και ασφαλές παιχνίδι.
Φτάνουν όμως αυτά για να σε στείλουν στο ταμείο ή τουλάχιστον να σου εξασφαλίσουν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι; Στο διαδίκτυο θα βρεις δεκάδες συμβουλές και συστήματα που θεωρητικά θα βελτιώσουν τη στρατηγική σου. Ωστόσο με τα σωστά προγνωστικά ποδοσφαίρου στη Novibet και το υπεύθυνο παιχνίδι αποκτάς ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στις στοιχηματικές εταιρίες. Το online στοίχημα σου προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς.

Ζωντανό Στοίχημα και Live Streaming

Η επιλογή του Live betting αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους έμπειρους παίκτες του στοιχήματος. Η δυνατότητα που σου δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες να ποντάρεις κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης μπορεί να αλλάξει δραστικά το παιχνίδι σου. Διάβασε σωστά το παιχνίδι παρακολουθώντας την εξέλιξή του. Παρακολούθησε τις αλλαγές στις αποδόσεις και προσπάθησε να εντοπίσεις value bet πονταρίσματα όσο η αναμέτρηση εξελίσσεται. Ακόμα και αν θέλεις να στοιχηματίσεις σε ένα φαβορί με μικρή απόδοση πριν την έναρξη του αγώνα στο ζωντανό στοίχημα μπορείς να πετύχεις μία καλύτερη τιμή. Μπορείς να περιμένεις να περάσουν τα πρώτα λεπτά του αγώνα και αν το φαβορί δεν καταφέρει ένα γρήγορο γκολ θα δεις την απόδοση να ανεβαίνει σημαντικά. Αν πιστεύεις ακόμα ότι μπορεί να κερδίσει είναι μία καλή ευκαιρία να τοποθετήσεις σε μεγαλύτερες αποδόσεις το στοίχημά σου. Όσον αφορά τις στοιχηματικές επιλογές στο Live betting είναι εξίσου πολλές με αυτές στο pre – game στοίχημα.

Για πολλούς το live streaming είναι μία εφαρμογή που συνδέεται άμεσα με το ζωντανό στοίχημα. Πολλοί προτιμούν να επιλέξουν παιχνίδια που μεταδίδονται ζωντανά στις στοιχηματικές πλατφόρμες αφενός για να διασκεδάσουν παρακολουθώντας μία αναμέτρηση και αφετέρου για να σχηματίσουν εικόνα για τις συνθήκες που επικρατούν στον αγωνιστικό χωρο. Συνθήκες που μπορεί άμεσα να επηρεάσουν την εξέλιξη του αγώνα και να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Το πλεονέκτημα αυτό το προσφέρουν στο σύνολό τους οι στοιχηματικές εταιρίες με εκατοντάδες ζωντανές μεταδόσεις σε ποικιλία αθλημάτων καθημερινά.

Η εφαρμογή του Cash Out

Μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για τους φίλους του στοιχήματος είναι το cash Out ή άμεση εξαργύρωση όπως είναι αλλιώς γνωστή. Πλέον μπορείτε να εξαργυρώσετε ένα κουπόνι πριν ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις που έχετε επιλέξει. Οι bookmakers προσφέρουν ένα ποσό για να κλείσετε πρόωρα το στοίχημά σας ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα που έχετε ποντάρει. Όσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το στοίχημά σας τόσο μεγαλύτερο είναι το ποσό που σας προσφέρει η στοιχηματική εταιρία. Για να αποφύγετε λοιπόν το καρδιοχτύπι των τελευταίων λεπτών ή των γκολ στις καθυστερήσεις είναι καλό να προτιμήσετε το cash out κλειδώνοντας έγκαιρα τα κέρδη στο κουπόνι σας. Το Cash out μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και όταν ένα στοίχημα αρχίσει να στραβώνει. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα σας προσφέρουν ένα σημαντικό ποσό αλλά θα πάρετε πίσω ένα μέρος από το αρχικό σας ποντάρισμα. Μία καλή ευκαιρία λοιπόν να μειώσετε τη ζημιά στο ταμείο σας. Αν μάλιστα το αποφασίσετε νωρίς μπορεί να σώσετε ένα μεγάλο μέρος του στοιχήματός σας.

Στοίχημα με Bet Builder

Μία σχετικά πρόσφατη επιλογή για τους φίλους του διαδικτυακού στοιχήματος. Αν είστε από αυτούς που έχουν διαβάσει καλά μία αναμέτρηση και νιώθουν σιγουριά για τις επιλογές τους δεν έχετε παρά να επιλέξετε το bet builder και να συνδυάσετε περισσότερα από ένα στοιχηματικά γεγονότα στην ίδια αναμέτρηση. Οι στοιχηματικές εταιρίες σας δίνουν αυτό το δικαίωμα αυξάνοντας σημαντικά τις αποδόσεις στο κουπόνι σας. Μάλιστα σε μία προσπάθεια να προβάλλουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είναι λίγες οι εταιρίες που τρέχουν προσφορές* με σημαντικά οφέλη για τους παίκτες.

Στο διαδικτυακό στοίχημα θα συναντήσετε πολλές ακόμα εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε το παιχνίδι σας. Εφαρμογές που έχουν να κάνουν με τον υπολογισμό των αποδόσεων, τα στατιστικά στοιχεία κάθε αναμέτρησης και τις ενδεδειγμένες στρατηγικές που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό πάντα με το υπεύθυνο παιχνίδι θα κάνουν αδιαμφισβήτητα πιο ενδιαφέρον το στοίχημά σας. Δείτε περισσότερα για προγνωστικά στοιχήματος από τη Novibet εδώ: https://www.novibet.gr/blog/prognostika-stoixima