ακολουθηστε μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το κατάλληλο δώρο για κάθε γυναίκα!

Έχει γενέθλια η φίλη σας; Έχετε επέτειο με τη κοπέλα σας ; Γιορτάζει η μητέρα σας ; Όλοι τουλάχιστον μια φορά έχουμε βρεθεί σε αδιέξοδο προσπαθώντας να αναζητήσουμε το κατάλληλο δώρο για μια από αυτές τις περιστάσεις. Πλέον δεν χρειάζεστε να ανησυχείτε γιατί η απάντηση βρίσκεται εδώ!

  1. Ρολόι χειρός

Κάθε γυναίκα πριν μια έξοδο θέλει να έχει ένα ολοκληρωμένο λουκ. Για αυτό μη διστάσετε να της αγοράσετε ένα χρυσό η ασημένιο σικ ρολόι που θα συνοδεύσει το outfit της με τον πιο όμορφο τρόπο. Μπορείτε επίσης να της δωρίσετε ένα Smart watch που είναι περισσότερο για καθημερινή χρήση και είναι πλέον μια από τις κυρίαρχες τάσεις.

  1. Ρούχα

Μια πιο safe επιλογή δεν είναι άλλη από τα ρούχα. Ανεξαρτήτως του στυλ κάθε γυναίκα χρειάζεται στη γκαρνταρόμπα της μια πλέκτη ζακέτα. Συνδυάζεται με όλα τα ρούχα της και αναδεικνύει το στυλ της. Οι ζακέτες γυναικείες πλεκτές είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή καθώς φοριούνται σε κάθε ηλικία και είναι απαραίτητες τους πιο κρύους μήνες. Αν θέλετε να κάνετε δώρο ένα άκρως θηλυκό ρούχο μπορείτε φυσικά να διαλέξετε γυναικεία φορέματα σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα που θα φορεθεί σε βραδινές εξόδους ή κάποιο από τα boho γυναικεία πουκάμισα που αποτελούν το ωραιότερο fashion trend της σεζόν.

  1. Εισιτήριο συναυλίας/ δίσκος μουσικής

Εάν είστε φαν της μουσικής αναμφισβήτητα πρέπει να κάνετε δώρο ένα εισιτήριο συναυλίας. Είναι μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στο καθένα και θα ενθουσιάσει! Εάν πρόκειται για άτομο μεγαλύτερης ηλικίας μπορείτε να αγοράσετε ένα πικ απ η μερικούς δίσκους μουσικής που θα μπορέσει να ευχαριστηθεί στην άνεση του σπιτιού του .

  1. Άρωμα

Μια ακόμη συχνή επιλογή δώρου είναι το άρωμα. Είναι γνωστό ότι κάθε γυναίκα λατρεύει τα αρώματα και τα φοράει σε καθημερινή βάση. Μπορείτε να της αγοράσετε ένα άρωμα που έχει αγαπήσει πολύ ή να δοκιμάσετε να διαλέξετε εσείς ένα. Αν δεν θέλετε να ρισκάρετε βέβαια μπορείτε να πάτε μαζί για ψώνια και να διαλέξει η ίδια το άρωμα που θα της δωρίσετε.

  1. Παπούτσια

Ο μεγαλύτερος έρωτας της γυναίκας δεν είναι άλλος από τα παπούτσια. Κάθε γυναίκα σταματά  σε μια βιτρίνα να χαζέψει ένα τέλειο ζευγάρι τακούνια ή μποτάκια. Τα παπούτσια λοιπόν είναι μια κομψή επιλογή που δεν απογοητεύει κανένα γούστο. Στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία παπουτσιών που μπορείτε να διαλέξετε όπως γόβες πέδιλα μοκασίνια η μέχρι και παντοφλακια για εκείνες που προτιμούν να μένουν στο σπίτι.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι το δώρο μας θα εκτιμηθεί ανεξαρτήτως της αξίας του γιατί πάντοτε μετράει η κίνηση και η πρόθεση μας να ευχαριστήσουμε τον φίλο μας η τον συγγενή μας.