ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Stoiximan: Σίγουρoς Δήμαρχος ο Σπύρος Βρεττός – Κονταροχτυπιούνται για τη δεύτερη θέση Γρηγοριάδης, Ηλιάδης

Ένα χρήσιμο εργαλείο που όλοι περιμένουν για να αντιληφθούν προς τα που… πάει το πράγμα πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι οι αποδόσεις των στοιχηματικών.

Που μπορεί να μην αποτελούν επίσημη καταγραφή δυνάμεων, οι εταιρείες όμως αυτές παίζουν τα χρήματα τους και είναι βέβαιο ότι δεν δίνουν αποδόσεις στην τύχη.

Ενδεικτικά, πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μάη, και ενώ στα social media υπήρχε αίσθηση… ανατροπής και στη Νέα Δημοκρατία υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία, η εταιρεία Stoiximan έδινε τις εξής αποδόσεις 72 ώρες πριν τις κάλπες:

ΝΔ 1,10, ΣΥΡΙΖΑ 6,00 (από 7,25) ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 500, ΚΚΕ 6000, Ελληνική Λύση 9000, Άλλο 5000. Κρατήστε αυτά τα ποσοστά, θα σας χρειαστούν σε λίγο.

Η ίδια εταιρεία “άνοιξε” την πλατφόρμα και για το Δήμο Αχαρνών και τις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Και με τις αποδόσεις που δίνει επιβεβαιώνει όσους εκτιμούν ότι ο Σπύρος Βρεττός είναι το ακλόνητο φαβορί! Σχεδόν είναι φραγμένη η επιλογή του αφού το να βγει δήμαρχος δίνει… 1,05! Βάζεις ένα ευρώ και παίρνεις 5 λεπτά!

Κάντε τώρα μία σύγκριση με τις αποδόσεις πριν τις εθνικές εκλογές και θα έχετε σαφέστερη εικόνα τι επίκειται στις δημοτικές κάλπες των Αχαρνών ακόμη κι αν δεν είστε ειδικές ή ειδικοί στα του στοιχήματος.

Η έκπληξη έρχεται στη συνέχεια. Με τον γεμάτο έπαρση λόγο του, ο Χρήστος Ηλιάδης είχε καταφέρει να πείσει πολλούς ότι μπορεί να μην έχει καμία ελπίδα εκλογής, είναι, όμως, πλέον η δεύτερη δύναμη στην πόλη.

Η Stoiximan δεν συμφωνεί. 7,00 απόδοση δίνει στον Ηλιάδη, 7,00 απόδοση δίνει και στον Γρηγοριάδη!

Δείτε και μόνοι σας:

Εδώ το λινκ

Συμπερασματικά: (Και) η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της χώρας εκτιμά ότι ο Σπύρος Βρεττός θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αχαρνών. Το ερώτημα είναι αν θα τα καταφέρει από τον πρώτο γύρο (που είναι και το επικρατέστερο σενάριο) ή αν θα πρέπει να πάμε σε δεύτερη Κυριακή. Και το δεύτερο ερώτημα αν όντως πάμε σε δεύτερη Κυριακή, ποιος θα βρεθεί εκεί; Ο Γρηγοριάδης ή ο Ηλιάδης; Οι απαντήσεις στις κάλπες!

Το ΑΧΑΡΝΕΑ επικοινώνησε με το γραφείο του Δημάρχου για κάποιο σχόλιο, συνεργάτες του όμως μας μετέφεραν ότι παρά τα θετικά μηνύματα που ο ίδιος δέχεται από την καθημερινή επαφή του με την κοινωνία των Αχαρνών, επιθυμεί να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους, υπηρετώντας με συνέπεια το θεσμικό του ρόλο χωρίς να παρασύρεται από τον ατεκμηρίωτο πόλεμο λάσπης που δέχεται. “Οι εκλογές τελειώνουν την ώρα που κλείνουν οι κάλπες, μέχρι τότε θα εργαζόμαστε σκληρά και με σεμνότητα” είναι το μήνυμα του Σπύρου Βρεττού προς υποψηφίους και υποστηρικτές του.