ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΒΡΕΤΤΟΣ 2028! ΟΙ ΑΧΑΡΝΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! Η μεγαλειώδης συγκέντρωση στη Πλατεία και το ευχαριστώ του Δημάρχου

Οι Αχαρνές μίλησαν. Ο κόσμος που κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της πόλης φύσηξε μακριά την τοξικότητα των λασπολόγων και έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης για τον Σπύρο Βρεττό και τη δημοτική του παράταξη.

Δεν ήταν μόνο ο εντυπωσιακός όγκος της συγκέντρωσης. Ήταν, κυρίως, το πάθος του πλήθους. Ο ενθουσιασμός. Η εμπιστοσύνη στα λόγια του Δημάρχου που άλλαξε το Μενίδι και είναι έτοιμος να συνεχίσει με σκληρή δουλειά την ανάπτυξη της περιοχής.

Ήταν οι νέοι άνθρωποι δίπλα στους έμπειρους. Ήταν τα σταράτα λόγια του Βρεττού. Ήταν η ικανοποίηση γιατί κράτησε μέχρι τέλους το πολιτικό του ανάστημα ψηλά χωρίς να συρθεί κάτω για να αντιμετωπίσει αυτούς που ξεδιάντροπα τον σπίλωναν.

Ήταν καρδιές και ψυχές Μενιδιατών που ενώθηκαν και έδωσαν φωνή στην πόλη για να πει: ΒΡΕΤΤΟΣ 2028!

Ο ίδιος ο δήμαρχος συγκινημένος είπε:  “Ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου. Για τη σημερινή συγκινητική παρουσία σας“.

Ο Σπύρος Βρεττός έστειλε και το μήνυμα του πριν τις κάλπες της Κυριακής: “Πριν μερικά χρόνια μας επιλέξατε για να βγάλουμε τις Αχαρνές από το σκοτάδι και να τις φέρουμε στο φως. Και το κάναμε. Με ενότητα,με δουλειά, με αποτελέσματα. Την Κυριακή επιλέγουμε την πρόοδο, την ανάπτυξη, τα έργα για τον τόπο μας, την ασφάλεια για τις οικογένειές μας. Την Κυριακή επιλέγουμε το μέλλον μας. Πάμε μπροστά. Πάμε δυνατά. Για τις Αχαρνές μας, για τα παιδιά μας“.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: