ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΒΙΝΤΕΟ – Η συγκινητική ομιλία του Σπύρου Βρεττού μετά τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ

Οι… σοβαροί ήξεραν ότι ο Σπύρος Βρεττός θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Και επιβεβαιώθηκαν με τρόπο εκκωφαντικό! Με τα αποτελέσματα να είναι (σ.σ στις 11 το βράδυ) στο 71% Βρεττός, 14,5% Ηλιάδης, δεν μιλάμε για νίκη αλλά για θρίαμβο που θα μείνει στην ιστορία των Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στους χιλιάδες Αχαρνείς που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Αχαρνές, Υπερήφανος Δήμος“.

Ο λόγος του ήταν έντονα συγκινησιακός φορτισμένος ενώ μίλησε με τη γνωστή σοβαρότητα και υπευθυνότητα που τον διακρίνει. Μια υπευθυνότητα και μια σοβαρότητα που ήταν αυτό που τον διαφοροποίησε από τους τοξικούς και ο καταλυτικός ρόλος για τον ανεπανάληπτο θρίαμβο του!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

O αχαρναϊκός λαός απόψε μίλησε, έστειλε το μήνυμα παντού! Με την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη σας, τη στήριξη σας μου δώσατε δύναμη!

Είμαι ο Σπύρος σας, ο δικός σας ο άνθρωπος, ένα παιδί από το Μενίδι. Στη ζωή μου πάλεψα πολύ, αγωνίστηκα, και σήμερα εσείς με κάνατε ευτυχισμένο και πλέον πιστεύω ακόμη πιο δυνατά ότι οι Αχαρνές αξίζουν πολλά! Πάρα πολλά!

Όλοι μαζί, ενωμένοι, από αύριο το πρωί ξεκινάμε δουλειά, πολλή δουλειά. Όλο αυτό το διάστημα κινήθηκα με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και τώρα Δήμαρχος όλων των δημοτών σας υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ πιο μαχητικά, πιο δυνατά για να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Δεσμεύομαι ότι το 2028 όταν θα έχει ολοκληρωθεί η επόμενη θητεία, οι Αχαρνές θα είναι διαφορετικές. Θα είναι αυτό που μας αξίζει, αυτό που ζητάμε. Θα είμαι δίπλα σας κάθε μέρα, κάθε ώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους της παράταξης “Αχαρνές, Υπερήφανος Δήμος”, όλοι τους ξεχωριστές, μοναδικές προσωπικότητες που με τίμησαν, που στάθηκαν δίπλα μου, η νίκη ανήκει σε αυτά τα παιδιά!

Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με στήριξε όλο αυτό το διάστημα γιατί πέρασαν πολλά και ήταν δίπλα μου. Ευχαριστώ τη μάνα μου που είναι εδώ και αγωνίζεται ακόμη και τώρα και την αδερφή μου την Κωνσταντίνα που σε όλη μου τη ζωή ήταν δίπλα μου, με στήριξε και με στηρίζει.

Αύριο ξημερώνει μια άλλη ημέρα για τις Αχαρνές. Η νίκη ανήκει σε όλους σας, σε όλους τους κατοίκους του δήμου Αχαρνών. Αποδείξαμε ότι μπορούμε, ξέρουμε και θέλουμε και θα τα καταφέρουμε. Ο Δήμος μας σταματάει να είναι η πίσω αυλή της Αθήνας, ο Δήμος Αχαρνών είναι ένας Δήμος που αξίζει πάρα πολλά και μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνουμε. Η ανάπτυξη και η πρόοδος, μέρα με τη μέρα θα έρχεται. Δεσμεύομαι και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για αυτό.

Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, έχετε την αγάπη μου και η αγάπη σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Κλείνοντας, εγώ ήμουν ένα παιδί μιας μεσοαστικής οικογένειας μενιδιάτικης. Οι γονείς μου δούλεψαν πολύ σκληρά για να με μεγαλώσουν. Περάσαμε και δύσκολα, είχαμε και καλές στιγμές. Και τώρα θέλω να σας πω ότι ένας άνθρωπος που έχει φύγει εδώ και τρία χρόνια από τη ζωή μου, μου λείπει πάρα πολύ. Δεν πέρασε μια μέρα που να μην τον σκέφτομαι και είμαι σίγουρος ότι εκεί που ψηλά που βρίσκεται με βλέπει. Και είναι για μένα υπερήφανος.