ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σπουδαία νεά για τις Αχαρνές: H Βίκυ Καβαλλάρη Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής!

Η Βίκυ Καβαλλάρη ορίστηκε από τον Νίκο Χαρδαλιά νέα αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής!
Η συντοπίτισσα μας και έμπειρη νομικός τοποθετείται σε μία θέση – κλειδί και είναι δεδομένο ότι οι Αχαρνές θα έχουν τον δικό τους άνθρωπο στο νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας.

Η ίδια, εξάλλου, έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι έχει όραμα και σχέδιο τόσο για την πόλη μας όσο και για το σύνολο της Ανατολικής Αττικής! Συγχαρητήρια!

Οι θέσεις των χωρικών αντιπεριφερειαρχών καλύφθηκαν ως εξής:

– αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών: Κωνσταντίνος Ζώμπος

– αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής: Βασιλική (Βίκυ) Καβαλλάρη

– αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών: Λουκία Κεφαλογιάννη

– αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών: Χρήστος Θεοδωρόπουλος

– αντιπεριφερειάρχης Πειραιά: Σταυρούλα Αντωνάκου

– αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών: Βασίλειος Λώλος

– αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής: Κλεάνθης Βαρελάς

– αντιπεριφερειάρχης Νήσων: Ιωάννης (Γιάννης) Βουτσινάς

Νίκος Χαρδαλιάς για το νέο σχήμα: «Ομάδα σκληρής δουλειάς, με εμπειρία και γνώση»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου διοικητικού σχήματος της Περιφέρειας Αττικής, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε σε δηλώσεις του: «Οδηγός της ευθύνης και της δράσης μας, οι τρεις πυλώνες που θέσαμε πριν από μερικούς μήνες για μια Αττική ασφαλή, μία Αττική ανθρώπινη, μια Αττική βιώσιμη και πράσινη.

Για μια Μητροπολιτική Αττική που θα πραγματώνει όλα όσα μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπο του τόπου μας και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Και από την υλοποίηση αυτών των στόχων θα κριθούμε. Για την ταχύτητα των αποτελεσμάτων μας, τη λειτουργικότητα των δομών μας. Χωρίς διακρίσεις. Χωρίς αποκλεισμούς.

Σηκώνουμε μανίκια. Με μία ομάδα σκληρής δουλειάς, με εμπειρία και γνώση. Με τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση. Και με βασική μας προτεραιότητα, κάθε κάτοικο, κάθε γωνιά της Αττικής. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα στελέχη και όλους τους συνεργάτες μου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Προσωπική μου δέσμευση, ότι θα τιμήσουμε στο ακέραιο το συμβόλαιο που υπογράψαμε στις 8 Οκτωβρίου με τους πολίτες της Αττικής οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν τις ζωές τους για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η ευθύνη μας είναι βαριά.

Και δεν θα επιτρέψω να χάσουμε ούτε μέρα από την προσήλωσή στον κεντρικό μας στόχο. Ξεκινάμε. Για πράξεις και αποτελέσματα. Στην Αττική και για την Αττική».