ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη εντός έδρας για Αχαρναϊκό – 1-0 τον Αστέρα Μαγούλας

Τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη του πανηγύρισε ο Αχαρναϊκός που έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Μαγούλας με 1-0 και ξέφυγε εννιά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντος Σάντος στο 39′ με το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα να έχει πλέον ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για την παραμονή στη Football League.

Από το 33′ η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σαμαρόπουλου.

Έξι λεπτά αργότερα σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Ο Λιαπάκης έκανε υπέροχη πάσα στον Ντος Σάντος και ο τελευταίος πέρασε τον Κασμερίδη και σε κενή εστία πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Προβατίδης, Μωυσιάδης, Παραράς, Νιάρος, Αθανασίου, Λιαπάκης, Ιορδανίδης, Ντος Σάντος, Γουέλκαμ, Νεόφυτος.

Αστέρας Μαγούλας (Δ. Μαγκαφίνης): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Παπαευθυμίου, Τριάντος, Πέρελμαν, Ασλανίδης, Αντωνόπουλος, Ντιέγκο, Κανελλόπουλος, Δωματάς.

Στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο για την στηριξή του στο χτεσινό νικηφόρο παιχνίδι επί του Αστέρα Μαγούλας (1-0 ), εξέδωσε η διοίκηση του Αχαρναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες του Αχαρναϊκού έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της νίκης!

Οι φίλαθλοι έγιναν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και γι’ αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος του Αχαρναϊκού κ. Γιώργος Μωυσιάδης, εκ μέρους όλης της Διοίκησης, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους έδωσαν δυναμικό παρών στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας, αφού μετέτρεψαν τον αγώνα σε μία γιορτή για το ποδόσφαιρο.

Επίσης ο κ. Μωυσιάδης συγχαίρει τους παίκτες, αλλά και το προπονητικό team για την προσπάθεια που κατέβαλαν και θα συνεχίσουν να καταβάλουν!»