ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Acharnea.gr: Γιατί Κασσαβός

Αγαπάμε το Μενίδι. Ζούμε στο Μενίδι. Δραστηριοποιούμαστε στο Μενίδι.

Και θέλουμε να δούμε – επιτέλους – τον τόπο μας καλύτερο.

Χωρίς περιστροφές, χωρίς διαπλοκές, χωρίς παζάρια, χωρίς παιχνίδια: το acharnea.gr θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει χέρια ο Δήμος.

Ευχαριστούμε πολύ κύριε Ντούρο… Δε θα… πάρουμε άλλο. Ο Γιάννης Κασσαβός είναι η ελπίδα μας για να αρχίσει να κινείται κάτι σε αυτήν τη μεγάλη, υπερήφανη αλλά και τόσο παρατημένη πόλη. Το Μενίδι (αλλά και οι Θρακομακεδόνες) δεν αντέχουν άλλα πέντε χρόνια τίποτα.

Και ξέρετε κάτι; ΕΜΕΙΣ μπορούμε να μιλάμε. Γιατί εμείς είμαστε οι μόνοι που πήραμε τη δύσκολη απόφαση να μην λάβουμε ούτε ένα ευρώ από τους τοπικούς συνδυασμούς την προεκλογική περίοδο. Είναι μια απόφαση που – προφανώς – μας κόστισε οικονομικά. Αλλά είναι και μια απόφαση που μας κάνει υπερήφανους!

Έχουμε όνειρα, πλάνο και μεγάλα σχέδια για το acharnea. Ήδη, είναι η πρώτη διαδικτυακή επιλογή των κατοίκων της περιοχής. Και ακόμη δεν έχετε δεί… τίποτα. Δε μας αφορούσε λοιπόν να κάνουμε το site μας τοίχο ανακοινώσεων. Πεδίο προβολής υποψηφίων. Μέσο εύκολης (για εμάς) αρπακτής. Δόξα τω Θεώ, υπήρχαν άλλοι πρόθυμοι. Και άπληστοι. Γιατί θέλουμε να μπορούμε ΠΑΝΤΑ να σας κοιτάμε στα μάτια.

Το μόνο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ μέσο ενημέρωσης στο Μενίδι, λοιπόν, σήμερα αποφάσισε να στηρίξει στο δεύτερο γύρο τον Γιάννη Κασσαβό. Χωρίς κανένα αντάλλαγμα… Δεν είναι τα πάντα ευρώ, κύριοι… Δεν είναι όλα αρπακτή.

Στήριξη χωρίς καμία… δοσοληψία. Ή μάλλον κάτι περιμένουμε και εμείς από τον Γιάννη Κασσαβό: Να κάνει και πάλι το Μενίδι μια πόλη για να ζεις και όχι ένα μέρος για να μένεις!

Τόσες αξιόλογες επιχειρήσεις στην πόλη μας ρημάζουν… Γιατί ο δήμος… ξέχασε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες. Απέτυχε να πείσει τον κάτοικο να μείνει, να διασκεδάσει, να ψωνίσει, να δημιουργήσει στην περιοχή του. Πού να παρκάρεις; Πού να περπατήσεις; Πού να κάνεις ποδήλατο; Πού να πας τα παιδιά σου;

Τι ακριβώς έκανε ο δήμος για τις πλημμύρες; Πώς στάθηκε δίπλα στους ανέργους; Ποιους δρόμους βελτίωσε;

Το ψαλίδι στο συρτάρι του κυρίου Ντούρου έχει σκουριάσει. Ξέρετε… Αυτό που είχε μπας και έκοβε και καμία… κορδέλα. Κανένα έργο. Καμία ανάπτυξη. Και ας μην πιπιλάμε διαρκώς την καραμέλα της κρίσης. Δεν είχαμε μόνο στις Αχαρνές κρίση… Και εν πάσει περιπτώσει, στις δύσκολες συνθήκες είναι που περιμένεις από τον τοπικό άρχοντα τη στήριξη. Τη δημιουργία. Την προοπτική.

Ο Γιάννης Κασσαβός τα έχει επισημάνει αυτά. Όχι τώρα. Όχι το τελευταίο τρίμηνο των… υποσχέσεων. Αλλά χρόνια ολόκληρα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. Και έφτασε η ώρα να πάρει την ευκαιρία του να τα κάνει πράξη.

Το Acharnea τον στηρίζει γιατί διακρίνει στα μάτια του τη φλόγα της επιθυμίας για ένα καλύτερο Μενίδι. Εξάλλου, αν κι αυτός συνεχίσει το έργο Ντούρου (το… τίποτα, δηλαδή) θα βρει το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ acharnea (σύντομα, πολύ σύντομα θα καταλάβετε τι εννοούμε) απέναντι του. Να τον κριτικάρει σκληρά. Τα είπαμε και μη τα ξαναλέμε: είμαστε ανεξάρτητοι. Και αγαπάμε την πόλη μας.

Την ερχόμενη Κυριακή, λοιπόν, δίνουμε την ευκαιρία στον Γιάννη Κασσαβό. Για την ακρίβεια, δίνουμε την ευκαιρία στο Μενίδι ΜΑΣ!

Το ανεξάρτητο Acharnea.gr