ακολουθηστε μας

ΑΠΟΨΕΙΣ

Acharnea.gr: We Did It OUR way

Το καλοκαιράκι είναι προ των πυλών, η ζέστη είναι ήδη εδώ και είναι καιρός να κλείσετε τα στόματα σας γιατί κυκλοφορούν και μύγες!

Κάνατε ένα λάθος κάποιοι… Λάθος ΖΩΗΣ. Υποτιμήσατε το Acharnea. Δε το σεβαστήκατε. Δεν το είδατε μπροστά σας στα ραντεβού της διαπλοκής. Δεν το είδατε γύρω σας όταν αρπάζατε μαύρο χρηματάκι. Δεν το ακούσατε να κινείται στο παρασκήνιο. Και – καθώς είστε μπουνταλάδες – δεν πήρατε χαμπάρι ότι μεγάλωνε ενώ εσείς μένατε στάσιμοι στον βάλτο σας.

Γελάγατε – κάποιοι – μαζί μας όταν βλέπατε ότι δεν συμμετέχουμε στο πάρτι των εκλογών. Γελάγατε που δε βλέπατε καμία πολιτική διαφήμιση το τελευταίο τρίμηνο.

Κερδίσατε. Το Ξυστό. Εμείς, όμως, κερδίσαμε το λαχείο: Όταν βγήκαμε μπροστά είχαμε καθαρό λόγο. Αδέσμευτο (αυταπόδεικτα). Καθαρό (και φάνηκε). Με στόχο τον πολίτη των Αχαρνών (και πιάσαμε τον στόχο).

Διότι, αγαπητοί, τοπικό μέσο ενημέρωσης δεν είναι το μέσο που τα αρπάζει τοπικά. Είναι το μέσο που ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ τοπικά. Όταν το καταλάβετε (και αφού βρείτε και κάναν δημοσιογράφο ή εστω μάθετε επιτέλους ελληνικά να μη μας στέλνετε κάθε δεύτερη εβδομάδα στα οπτικά για κολλύριο), θα ξεκινήσετε τον δύσκολο αγώνα να μας φτάσετε. Δύσκολο πολύ. Γιατί θα είμαστε αιώνες μακριά!

Θα πει κάποιος ότι αυτά που γράφουμε δείχνουν έπαρση. Όχι. Αυτοπεποίθηση δείχνουν. Και κρύβουν και μια οργή για την αντιμετωπιση που είχαμε από κάποιους τυχάρπαστους τον τελευταίο καιρό…

Το Acharnea μπήκε μπροστά και είπε “Κασσαβός”. Γιατί τον πίστεψε. Γιατί ο τόπος μας δεν άντεχε δεύτερη θητεία Ντούρου… Και το είπε ΔΥΝΑΤΑ. Απέδειξε – με σειρά άρθρων – γιατί ΟΧΙ Ντούρο. Άρθρων δημοσιογραφικών. Με επιχειρήματα και έρευνα. Όχι με προεκλογικές κορώνες ούτε με αναδημοσίευση έτοιμων κειμένων.

Το Acharnea δεν ακολούθησε. Το ακολούθησαν. Και είναι υπερήφανο για αυτό.

Υπερήφανο είναι, επίσης, γιατί την Κυριακή ήταν από το πρωί δίπλα στον Κασσαβό και έζησε την αγωνία της μάχης.

Σε αντίθεση με άλλους… Που είχαν έτοιμες μπλουζίτσες Ντούρου και μπλουζίτσες Κασσαβού. Και θα φόραγαν την κατάλληλη μετά τη νίκη του ενός ή του άλλου.

Μετά τις 22.00 το βράδυ πολλοί ήταν αυτοί που ξαφνικά έγιναν… φανατικοί του νέου δημάρχου. Γελάει μαζί τους ο κόσμος. Λογικά θα γελάει και ο κος Κασσαβός. Το σίγουρο είναι ότι γελάμε εμείς. Γελάμε πολύ… Και δυνατά.

Το Acharnea είναι εδώ και ακολούθησε το δικό του δρόμου. Χωρίς ευρώ, πήρε θέση. Και το μόνο που ζητάει από τον Κασσαβό; Να δουλέψει σκληρά να φτιάξει το Μενίδι μας! Αλλιώς, θα μας βρει και αυτός απέναντι του!

Καλή δύναμη δήμαρχε, καλή επιτυχία στο δύσκολο αγώνα σου.

Εμείς είμαστε υπερήφανοι που σε στηρίξαμε. Κυρίως, γιατί το κάναμε … our way!

YΓ: Οσοι φοβούνται τα φαντάσματα να πάνε να κρυφτούν στη γυάλα τους… Το… site φάντασμα είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΔΩ.