ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γ. Κασσαβός: “Δύναμη και αισιοδοξία στους μαθητές που θα πάρουν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις”

“Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό γεγονός για κάθε ελληνική οικογένεια” σημειώνει σε σχετικό μήνυμα του ο νέος δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός.

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, ο κος Κασσαβός τονίζει πως: “είναι μία συλλογική προσπάθεια κάθε οικογένειας που με κόπο και μόχθο θέλει να δει τα παιδιά της να προοδεύουν.

“Όμως δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι, οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι το πρώτο σκαλί στην προσπάθεια κάθε νέου ανθρώπου να βρει το δρόμο που θα ακολουθήσει στη ζωή του.Είναι η αφετηρία μιας διαδρομής και όχι το τέλος της. Θέλω να ευχηθώ δύναμη και αισιοδοξία στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν εξετάσεις” συνεχίζει ο θριαμβευτής των πρόσφατων εκλογών που κλείνει το μήνυμα του με ευχές:

“Εύχομαι ολόψυχα να πετύχουν τον προσωπικό στόχο τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Οι οικογένειές τους πρέπει να αισθάνονται υπερήφανες που τα παιδιά τους προσπαθούν για κάτι καλύτερο. Τέλος, να ευχηθώ δύναμη και υπομονή στους εκπαιδευτικούς που για άλλη μία φορά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα σταθούν δίπλα στα παιδιά μας που τους χρειάζονται”.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ