ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Γ. Κασσαβός ενημέρωσε πλήρως τη Ρ. Δούρου για τα προβλήματα των Αχαρνών!

Είναι και οι δύο θριαμβευτές των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών είναι και οι δύο γεμάτοι δημιουργική ανησυχία για ένα καλύτερο αύριο.

Ο λόγος για τον νέο δήμαρχο Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβό και την νέα περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. Οι δυο τους συναντήθηκαν και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των Αχαρνών.

Προβλήματα που απαιτούν, δέουσα προσοχή και άμεση επίλυση, όπως τα έργα υποδομών (αντιπλημμυρικά, δίκτυο αποχέτευσης), έργα που σχετίζονται με το περιβάλλον και την ανάδειξη και προστασία του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας. Θέματα που συνδέονται με την Παιδεία και την ομαλή λειτουργία των σχολείων, θέματα υπερτοπικών χρήσεων ή απομάκρυνσης δομών που δεν συνδέονται με τον οικιστικό χαρακτήρα της πόλης (στρατόπεδα).

Επίσης, κονωνικο-προνοιακά θέματα, θέματα ασφάλειας των πολιτών αλλά και διοικητικά θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των Δήμων.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Κασσαβός έκανε την εξής δήλωση: “Τα προβλήματα της πόλης των Αχαρνών δεν επιλύονται με μαγικά ραβδιά. Απαιτείται συνεχή προσπάθεια ανάδειξης των προβλημάτων αυτών. Ενημέρωση και διεκδίκηση προς κάθε πολιτική ή αυτοδιοικητική κατεύθυνση. Απαιτείται, επιμονή και προσήλωση στο στόχο, που δεν είναι άλλος από το να βελτιώσουμε την καθημερινότητα της πόλης των Αχαρνών και να δημιουργήσουμε μια πόλη αντάξια στις προσδοκίες των συμπολιτών μας”

ΝΕΟΤΕΡΑ