ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου ο Γρ. Γκιζέλης- Αποχώρησε και από την παράταξη Γρηγοριάδη

Την αποχώρησή του από τη δημοτική παράταξη «Νέα Δύναμη» ανακοίνωσε ο Βορειοηπειρώτης δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Γκιζέλης.

Ο κ. Γκιζέλης μετά από την ένσταση που υπέβαλλε ο συνυποψήφιός του Παναγιώτης Κοσμίδης σύμφωνα και με την απόφαση 51/2014 βρίσκεται εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου αφού αναγνωρίστηκαν από το δικαστήριο 18 επιπλέον ψήφοι υπέρ του κ. Κοσμίδη.
Ο κ. Γκιζέλης, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο και απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του αλλά και τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου δεν έκρυψε την πικρία του για την συμπεριφορά του Παναγιώτη Κοσμίδη αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αν και γνωρίζω ότι έχω 12 ψήφους παραπάνω από τον κ. Κοσμίδη, ωστόσο σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου. Καταγόμενος από τη Βόρεια Ήπειρο, και μεγαλώνοντας σε ένα αυταρχικό καθεστώς όπου κάθε νόμος ποδοπατείται από τους ισχυρούς, νόμιζα ότι εδώ ισχύουν οι νόμοι. Σέβομαι απόλυτα την ελληνική δικαιοσύνη.
Μετέχοντας σε μια παράταξη με ιδανικά δεν σκέφτηκα ποτέ πως ένας συνυποψήφιος μου θα φερόταν κατ” αυτόν τον τρόπο. Δεν προσφεύγω στη δικαιοσύνη γιατί δεν είμαι ούτε φιλόδικος, ούτε δικομανής».
Μάλιστα στο κλείσιμο της σύντομης αποχαιρετιστήριας ομιλίας του, ο κ. Γκιζέλης ανακοίνωσε και την αποχώρησή του από τη δημοτική παράταξη στην οποία όπως ανέφερε δεν έχει κανένα ηθικό λόγο για να βρίσκεται σε αυτή.

ΠΗΓΗ: focuswebtv.gr