ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μπαίνει μπροστά για τις λακούβες ο Κασσαβός

Χρόνιο πρόβλημα στο Μενίδι είναι η άθλια κατάσταση στο οδικό δίκτυο με το πρόβλημα να επιτείνεται μετά από κάθε νεροποντή. Ο δήμαρχος της πόλης μας, Γιάννης Κασσαβός μπαίνει μπροστά για την οριστική επίλυση του!

Τα συνεργεία του δήμου δουλεύουν για την αποκατάσταση σε γοργούς ρυθμούς ενώ ο δήμαρχος είχε προσωπικά την επίβλεψη των εργασίων.

04

«Η νεροποντή του περασμένου Οκτωβρίου άφησε ανοικτές πληγές στην πόλη μας. Από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος με τις αρμόδιες υπηρεσίες βρεθήκαμε στο πλευρό των πολιτών που επλήγησαν, καταγράφοντας ταυτόχρονα τις ζημιές στις υποδομές της πόλης» δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Κασσαβός που συμπλήρωσε:

«Στόχος μας, η γρήγορη και ομαλή ανάκαμψη της εμπορικής και κοινωνικής ζωής της πόλης μας. Σήμερα, ικανοποιημένος βλέπω ότι οι προσπάθειές μας απέδωσαν. Όμως, δε σταματούμε εδώ. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για την αποκατάσταση του συνόλου των οδικών οδών και των υποδομών του Δήμου και όχι μόνο όσων επλήγησαν από τις πλημμύρες».

01

Σύμφωνα και με το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος Αχαρνών, ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και έχει αποκατασταθεί το οδόστρωμα σε κεντρικές αρτηρίες του Δήμου Αχαρνών όπως η Λεωφόρος Καραμανλή, η Πλατεία Καράβου, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθούν οι εργασίες και σε άλλες κεντρικές οδούς όπως η Λεωφ. Δημοκρατίας, η Φιλαδελφείας, η Πάρνηθος και παρόδους στο Κέντρο των Αχαρνών.

Η ιδιαιτερότητα και η έκταση των ζημιών επέβαλλε την άμεση αποκατάστασή τους, δεδομένου ότι πρόκειται για κεντρικές οδικές οδούς στις οποίες είχαν δημιουργηθεί «κρατήρες» μεγάλου βάθους, αυξάνοντας την επικινδυνότητα πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τους πεζούς.

02

Το ΑΧΑΡΝΕΑ θα παρακολουθεί στενά την πορεία των εργασιών ενώ παράλληλα θέλει να εκφράσει την βαθιά του ευχαρίστηση βλέποντας ΕΡΓΑ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για την επίλυση των προβλημάτων στις Αχαρνές.