ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΙΟΡΤΗ για τα παιδιά των εργαζόμενων στον Δήμο – Γ. Κασσαβός: «Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένες στην οικογένεια και έτσι σας νιώθω»

Κοντά στα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.

Εορταστική διάθεση, μικρές και μεγάλες εκπλήξεις, μπαλόνια, μουσικές, δώρα από τον Αϊ – Βασίλη περίμεναν τα παιδιά των εργαζομένων που δε σταμάτησαν να χαμογελούν και να απολαμβάνουν τη γιορτή που ετοιμάστηκε ειδικά γι’ αυτά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους του Δήμου, τονίζοντας: «Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένες στην οικογένεια. Έτσι νιώθω τους εργαζόμενους στον Δήμο μας. Μια μεγάλη οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε έναν από εσάς για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε από την πρώτη στιγμή και την καλή συνεργασία μας αυτούς τους τέσσερις μήνες. Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Αναστάσιος Χίος που ευχήθηκε Καλές γιορτές σε όλους τους εργαζομένους και τις εργαζόμενες στον Δήμο.