ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και επίσημα στον Αχαρναϊκό ο Τσιάμης

Την απόκτηση του Βαγγέλη Τσιάμη, ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του Αχαρναϊκού.

Στην πραγματοποίηση της τρίτης του χειμερινής μεταγραφής, προχώρησε ο Αχαρναϊκός. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 24χρόνο αμυντικό μέσο της Βέροιας Βαγγέλη Τσιάμη.

Ο εν λόγω παίκτης είχε αγωνιστεί σε μόλις ένα παιχνίδι με τη «Βασίλισσα του Βορρά», κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να παραχωρηθεί με ελεύθερη μεταγραφή στο συγκρότημα της Δυτικής Αττικής κάτι το οποίο ζήτησε ο ίδιος.

Nα σημειωθεί πως πέρα από την απόκτηση του Τσιάμη, αλλά κι αυτές των Αθανάσοβ, Σκαθαρούδη, η ομάδα του Μενιδίου, αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση ακόμα τριών παικτών (ίσως και δύο), ενώ παράλληλα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του Βούλγαρου χαφ με τον Γιώργο Βαζάκα να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αχαρναϊκός. Ο Βαγγέλης Τσιάμης είναι το νέο μέλος της οικογένειας του Αχαρναϊκού και έρχεται για να ενισχύσει το ρόστερ.
Ο Βαγγέλης Τσιάμης προέρχεται από την ομάδα της Βέροιας, έχει συμμετοχές στη Super League και τη Football League όπου αγωνίστηκε ως στόπερ και αμυντικός χαφ.
Ξεκίνησε από το Μακροχώρι ενώ ακολούθησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο 24χρονος αμυντικός υπέγραψε με την Διοίκηση της ΠΑΕ και ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις».