ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΕΑ… ΦΑΠΑ στον Αχαρναϊκό – 2-0 από την Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή, ομάδα με διοίκηση, ρόστερ με ποιότητα και όραμα δεν είχε – δυστυχώς – την παραμικρή δυσκολία να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αχαρναϊκού που για μια ακόμη χρονιά μένει εκτός στόχων από νωρίς.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της, αναγκάζοντας… τους «πράσινους» του Μενιδίου σε παθητικό ρόλο.

Οι «ροσονέρι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 25’ με τον Στεργίδη, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Παγούδη, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική ανάπτυξη των γηπεδούχων στην αντεπίθεση. Οι Μαρουκάκης και Ζλατκόφσκι συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο τελευταίος βρήκε τον σκόρερ. Έντεκα λεπτά αργότερα, η ομάδα της Πάτρας διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ζλατκόσφκι, ο οποίος πήρε τις κόντρες, έκανε και το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παγούδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Παναχαϊκή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες με… δράστες τους Ζλατκόφσκι (69’) και Χούσα (88’) αλλά ο Παγούδης με σωστές επεμβάσεις απέκρουσε.

Ο Γιώργος Βαζάκας υποστήριξε ότι η ομάδα του, προσπάθησε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. 

«Κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα και μας μαλακώνει ότι ήρθε από την 2η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα που είναι η Παναχαϊκή. Η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο μας πίεσε και μας έβαλε δυο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, παλέψαμε για να πετύχουμε ένα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Παναχαϊκή είναι ιστορική ομάδα και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της και θα δώσω και συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Σπανό για τη δουλειά που κάνει».

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλμπι, Αναστασόπουλος, Χαρτσιάς (59′ Φουρλάνος), Στεργίδης, Μαρουκάκης (87’ Μασούρας), Μπαλού (77’ Χούσα), Ζλατκόφσκι.

Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Ιορδανίδης, Νιάρος, Ζώνας, Γιέσιτς, Παπατόλιος (57′ Καλαμιώτης), Ιωαννίδης, Ταμπάκης (81’ Ατανάσοφ), Καλογερόπουλος (75’ Σκαθαρούδης), Μωυσιάδης.