ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο προεκλογικός αγώνας του Θανάση Μπούρα

Οι στενοί συνεργάτες και οι καλοί του φίλοι του Θανάση Μπούρα, βρίσκονται δίπλα του και προσφέρουν με την καρδιά τους.

Είναι «ο δικός μας άνθρωπος στην Περιφέρεια Αττικής. Γι’ αυτό τον βοηθούμε τόσο. Γιατί το Ελληνικό Κοινοβούλιο χρειάζεται ανθρώπους έντιμους και εργατικούς όπως ο Θανάσης Μπούρας.» λένε οι ίδιοι.

Στο γραφείο του οι επιστολές στήριξης έρχονται από παντού δηλώνοντας ότι βρίσκονται πάντα δίπλα του στον ωραίο και ηθικό του αγώνα. Δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους και θέτουν όλες τους τις δυνάμεις στη διάθεσή του προκειμένου να συνεχίσει να τους εκπροσωπεί με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Περιοδεύοντας σε όλη την Αττική, ο Θανάσης Μπούρας, έχει θερμή υποδοχή από τους φίλους και συμπολίτες του.

Σε όποια περιοχή βρέθηκε, πλήθος φίλων του εξέφρασαν με ενθουσιασμό την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του καθώς έχει πάντα την πόρτα του ανοιχτή και είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε θέμα που τους απασχολεί. Από όποια θέση και αν υπηρέτησε είχε σαν επίκεντρο το συμφέρον της πατρίδας του και της Περιφέρειας Αττικής.

Πάντα με γνώμονα την ηθική, την εντιμότητα, τη γνώση, την πείρα, την αποφασιστικότητα, την αμεσότητα και τη σκληρή δουλειά. Πάντα με γνώμονα τη δράση και την αποτελεσματικότητα.