ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ και θρησκευτική ΚΑΤΑΝΥΞΗ ο εορτασμός του ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη, η τοπική κοινωνία των Αχαρνών τίμησε τη μνήμη του Πολιούχου της, Ιερομάρτυρα Αγίου Βλασίου.

Στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου, χοροστάτησε και εφέτος, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ Αθηναγόρα, ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ Ησύχιος.

Παρά το τσουχτερό κρύο και τη χιονόπτωση που δε σταμάτησε καθόλου, πραγματοποιήθηκε σε κατανυκτική ατμόσφαιρα η περιφορά των Ιερών Λειψάνων και της εικόνας του Αγίου Βλασίου από τα μέλη του χορευτικού του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών και της ΔΗ.Κ.Ε.Α. που σχημάτισαν μία τιμητική πομπή, παρουσία πλήθους πιστών.

Στον εορτασμό παρευρέθηκαν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Ηλιουπόλεως (Αιγύπτου) κ Θεόδωρος, Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ Γαβριήλ, Αργολίδος κ Νεκτάριος, Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ Αθηναγόρας, και ο Επίσκοπος Επιδαύρου κ Καλλίνικος.

Το παρών επίσης έδωσαν ο Δήμαρχος Αχαρνών, Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ Αλέξης Μητρόπουλος, οι Βουλευτές κ. Μπούρας, Δέδες, Σκουρολιάκος, Βορίδης και Οικονόμου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι των Αχαρνών.1(3)

7(1)

6(2)

4(2)

2(3)

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ