ακολουθηστε μας

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ στον ΣΕΒΑ 9,10 και 11 Μαρτίου

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 11 Μαρτίου στον Σύνδεσμο Εμπόρων και Βιοτεχνών Αχαρνών.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Ο Σ.Ε.Β.Α. όλη τη προηγούμενη περίοδο συνέβαλε στην οργάνωση του αγώνα για τα προβλήματα του κάθε μικρού, φτωχού, βιοτέχνη, επαγγελματία, έμπορου, ενάντια στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και τις πολιτικές που τόσα χρόνια τους εξυπηρετούν, αφανίζοντας εμάς.

Αποτελεί δέσμευσή μας η συνέχεια στην ρώτα που έχει χαράξει, πιο αποφασιστικά, πιο δυναμικά, με μεγαλύτερη ορμή, γιατί οι παράγοντες που οδήγησαν τη συντριπτική λαϊκή πλειοψηφία στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην απώλεια δικαιωμάτων και κατακτήσεων, βρίσκονται εδώ.

Είναι εδώ τα μονοπώλια, που μαζί με την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους φόρτωσαν τις συνέπειες της κρίσης στις πλάτες μας, και συνεχίζουν να θησαυρίζουν πάνω στα δικά μας συντρίμμια, ενώ η ανάκαμψη των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου σημαίνει νέα βάρη στις πλάτες των μικρών ΕΒΕ.

Η ζωή μας, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, τα οικονομικά μας προβλήματα οξύνονται καθημερινά. Ήδη άρχισαν οι εκπτώσεις από τις προεκλογικές υποσχέσεις. Ήδη άρχισαν τα όργανα για “πάταξη της φοροδιαφυγής” που συνήθως σημαίνει νέο κυνηγητό προς τους συναδέλφους που έχουν χρέη.

Έχουν γίνει θηλιά στο λαιμό μας οι δεκάδες εφαρμοστικοί μνημονιακοί νόμοι που έχουν ψηφιστεί και που η νέα κυβέρνηση αποδέχεται.

Είναι εδώ η αναδουλειά, είναι εδώ τα χρέη στο ταμείο δεκάδων χιλιάδων συναδέλφων, είναι εδώ οι απειλές και οι κατασχέσεις εργαλείων, μαγαζιών και σπιτιών μας, είναι εδώ η φορολογία 26% από το πρώτο ευρώ, είναι εδώ ο φόρος αλληλεγγύης και ο ενφια, είναι εδώ τα χρέη σε τράπεζες και προμηθευτές, είναι εδώ η απελευθέρωση των επαγγελμάτων και οι πιστοποιήσεις, είναι εδώ η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ

Συνάδελφοι, μπορούμε να παλέψουμε :

Να μην καταργηθεί η κυριακάτικη αργία
Να σφραγιστούν τα βιβλιάρια όλων, ανεξάρτητα αν έχουν πληρωθεί οι εισφορές
Επίδομα ανεργίας σε αυτούς που αναγκάζονται να κλείσουν τα μαγαζιά τους ανεξαρτήτως χρεών.
Πάγωμα των χρεών προς τράπεζες και δημόσιο για όσο κρατάει η κρίση
Να σταματήσουν οι διώξεις όσων χρωστούν
Να σταματήσει η φοροληστεία με όποια μορφή και αν έρχεται εις βάρος των μικρών επιχειρήσεων
Να πληρώσουν οι μεγάλοι επιχειρηματίες οι οποίοι μόνιμα φοροδιαφεύγουν
Για οποιοδήποτε πρόβλημα, απευθύνσου στο σύλλογό σου, πάλεψε οργανωμένα μέσα από αυτό. Γράψου σε αυτό.

ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 9,10&11 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΚΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ-

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ»

Advertisement
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ