ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ απο ΦΑΣΙΣΤΕΣ στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής στο Ολυμπιακό Χωριό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Λαϊκή Επιτροπή καταγγέλλει με ανακοίνωσή της τη φασιστική επίθεση στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής στο Ολυμπιακό Χωριό.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Επιτροπής:

Η Λαϊκή Επιτροπή καταγγέλλει τη φασιστική επίθεση στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής στο Ολυμπιακό Χωριό.

Τα φασιστοειδή, τη νύχτα της μεγάλης Απεργίας της 3/12/2015 έσπασαν τα τζάμια της Λαϊκής Επιτροπής στο Ολυμπιακό Χωριό και βεβήλωσαν το χώρο με συνθήματα.

Δεν είναι τυχαίο που η επίθεση αυτή γίνεται σε μια περίοδο όπου η Εργατική Τάξη και τα λαϊκά στρώματα δέχονται τη νέα λαίλαπα αντιλαϊκών, βάρβαρων  μέτρων από τη μεριά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αιχμή το παραπέρα τσάκισμα των ασφαλιστικών-συνταξιοδοτικών-εργασιακών δικαιωμάτων. Και μάλιστα λίγο μετά τη λήξη της δεύτερης μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης που έδωσε μαχητική απάντηση στα σχέδια κυβέρνησης βιομηχάνων. Σε  μια περίοδο όπου η λαϊκή κατοικία οδηγείται σε πλειστηριασμό.

Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο ότι η επίθεση έγινε στο στέκι του Ολυμπιακού Χωριού. Όπου η ανεργία χτυπάει κόκκινο και τα προβλήματα της εργατικής λαϊκής οικογένειας  οξύνονται καθημερινά!

Τα φασιστοειδή αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Είναι εχθροί του λαού, εχθροί των εργατών, υπηρέτες των αφεντικών. Τους ενοχλεί η δράση των ταξικών σωματείων, του ΠΑΜΕ, των Λαϊκών Επιτροπών. Είμαστε το εμπόδιο στα σχέδιά τους!

Τέτοιες επιθέσεις, όχι μόνο δεν πτοούν το ηθικό των ταξικών δυνάμεων, αντίθετα, με πολύ μεγαλύτερο πείσμα και επιμονή είμαστε και θα είμαστε μπροστά στην οργάνωση των αγώνων των εργαζόμενων.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, να καταδικάσουν την επίθεση και να απομονώσουν τη δράση των διάφορων φασιστοειδών, που υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το αστικό πολιτικό σύστημα.

Απομονώστε τους φασίστες! Να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν!

20151204_092041

20151204_092048

20151204_092150

20151204_092242