ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση για τη σκελετική υγεία και ΔΩΡΕΑΝ εξετάση πελματογραφήματος

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”, θα πραγματοποιήσουν 2ήμερη εκδήλωση για τη σκελετική υγεία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος “Μεγαλώνω σωστά”  και θα περιλαμβάνει δωρεάν εξετάσεις πελματογραφήματος από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Το πελματογράφημα είναι μια ανώδυνη και χωρίς ακτινοβολία εξέταση των κάτω άκρων μέσω της οποίας μπορεί να γίνει διάγνωση ανατομικών παραμορφώσεων των κάτω άκρων αλλά και των γωνιών του σκελετού μας.

Η εξέταση πελματογραφήματος αναλύει τη στάση και τη βάδιση του ατόμου και είναι μια σημαντική εξέταση για ανθρώπους που πάσχουν από συγκεκριμένες παθήσεις όπως, διαβήτη, ρευματοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και άνθρωποι με νευρολογικές και ορθοπαιδικές παθήσεις

Η πρόσκληση στην εκδήλωση και η δυνατότητα εξέτασης αφορά άτομα κάθε ηλικίας.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 18 Απριλίου και την Τρίτη 19 Απριλίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου από τις 15:00 έως τις 19:00 μόνο κατόπιν ραντεβού.

Οι μαθητές που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

Πληροφορίες και ραντεβού στα τηλέφωνα: 2132123106 κα Μερόπη Σαράντου και 2132123130  κα Φανή Κουμπούρη.