ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση «Φως Γένους Θηλυκού» της παράταξης Αχαρνείς – Μαζί Μπορούμε

Κατάμεστο ήταν χθες Κυριακή 31 Μαρτίου το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων, για την εκδήλωση «Φως Γένους Θηλυκού» που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη Αχαρνείς – Μαζί Μπορούμε.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Οδυσσέας Καμπόλης στη σεμνή, αλλά υψηλής αισθητικής εκδήλωση βράβευσε γυναίκες των Αχαρνών που τιμούν τον τόπο μας με τα επιτεύγματά τους και την κοινωνική τους προσφορά.

Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν οι:

  • Παπαχρήστου Βούλα, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα εις τριπλούν.
  • Κανελλοπούλου Αργυρώ, πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής και προπονήτρια στο σύλλογο Ολυμπιακή Φλόγα Αχαρνών.
  • Πλάτωνος Μαρία, αρχαιολόγος η οποία αποκάλυψε το Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών.
  • Δαμιανού Μαρία, εικαστικός, καθηγήτρια της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών.
  • Κονδύλη Δώρα, πρωταθλήτρια Τάε Κβο Ντο και προπονήτρια στο σύλλογο ΙΑΧΗ.
  • Γκουσίν Τατιάνα, πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος.
  • Τελτσίδη Ελισάβετ, πρωταθλήτρια τζούντο.

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία να βραβεύσω γυναίκες που θαυμάζω και προσωπικά εμπνέομαι από τα στοιχεία που συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα τους. Καίρια και αδιάσειστη θέση μου είναι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και όχι μόνο σε οπορτουνιστικές συγκυρίες. Αποτελεί για μένα μεγάλο στοίχημα και είναι πολύ υψηλά στο οργανόγραμμα της παράταξης η ένταξη όσο το δυνατόν περισσοτέρων γυναικών για την στελέχωση σημαντικών πόστων και  θέσεων σε όλους τους φορείς. Είμαι πεπεισμένος ότι οι γυναίκες είναι πολύτιμοι συνεργάτες, διαθέτουν τεράστια αποθέματα ψυχικής αντοχής, αποκωδικοποιούν πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά τα ερεθίσματα και τα μηνύματα, ενώ μπορούν να αντιδράσουν κατάλληλα σε κάθε πρόκληση. Φως Γένους Θηλυκού θα μας οδηγήσει σε αυτό που όλοι ονειρευόμαστε, σε μια πόλη φωτεινή, κυριολεκτικά και μεταφορικά», τόνισε μεταξύ άλλων ο κος Οδυσσέας Καμπόλης.

Οι βραβευθείσες κυρίες, φανερά συγκινημένες ευχαρίστησαν για την τιμή που τους έγινε και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Οδυσσέα Καμπόλη και στους υποψηφίους της παράταξης Αχαρνείς, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αττικής Γιάννης Δέδες και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννα Τσούπρα και Στέλιος Κοροβέσης. Το παρών έδωσαν και αρκετοί υποψήφιοι για τις περιφερειακές εκλογές.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ