ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σπύρος Βρεττός: «Αξίζουμε μια ζωή χωρίς φόβο» – Συνεχής ο αγώνας κατά της εγκληματικότητας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο Σπύρος Βρεττός είχε θέσει ως βασικές του προτεραιότητες την προσπάθεια για πάταξη της εγκληματικότητας και την καθαριότητα των Αχαρνών ώστε να γίνει η πόλη μια καθαρή, όμορφη και κυρίως ασφαλής πόλη.

Πλέον, από τη θέση του δημάρχου, ο Βρεττός έχει σηκώσει μανίκια και δίνει καθημερινά μεγάλη μάχη και στα δύο αυτά μέτωπα. Έτσι μετά τις πρώτες ενέργειες στον τομέα της καθαριότητας (δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ του ΑΧΑΡΝΕΑ), ο νέος δήμαρχος Αχαρνών έχει ξεκινήσει τις πρωτοβουλίες για να μπει τέλος στο φλέγον θέμα της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Ο Βρεττός έχει συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες ώστε να καταρτιστεί και να εφαρμοστεί στην πόλη ένα σχέδιο που θα φέρει μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ συνεχίζει τις συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς.

Για αυτόν τον λόγο εξάλλου έχει επισκεφθεί ήδη πολλές φορές το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ώστε να έχει άμεση εικόνα για τις δράσεις της κεντρικής εξουσίας αλλά και να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους επικεφαλής ώστε το σχέδιο να είναι άμεσα αποτελεσματικό.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε σχετικά με το θέμα της εγκληματικότητας ο Σπύρος Βρέττος: «Η παραβατικότητα είναι κάτι που αφορά όλους μας. Αξίζουμε μία ζωή χωρίς να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο. Οφείλω από τη θέση μου να πιέσω την κεντρική εξουσία να απαλλάξει τους συνδημότες μου από αυτό το μαρτύριο αλλά ταυτόχρονα να κάνω όλες εκείνες τις ενέργειες για να αποκτήσουν οι Αχαρνές το πρόσωπο που τους αξίζει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος υποδέχθηκε στα γραφεία του Δήμου τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχο Εμμανουήλ Δασκαλάκη με τον οποίο υπήρξε εκτενής συνεργασία καθώς είναι άμεση προτεραιότητα η καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών στην πόλη αλλά και της εγκληματικότητας εν γένει.

Παράλληλα, ο Σπύρος Βρεττός είχε συνάντηση με τον τοπικό Σύλλογο κατά της Εγκληματικότητας με τη συζήτηση να στρέφεται γύρω από αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων ενώ ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των πολιτών ότι η μάχη θα είναι διαρκής και δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να μπει τέλος στο πρόβλημα.

Παρών στη συνάντηση ήταν ο πατέρας του άτυχου Μάριου, Θανάσης Σουλούκος που δίνει αγώνα ώστε να είναι ο τελευταίος πατέρας που θρήνησε στην πόλη εξαιτίας της ανεξέλεγκτης δράσης κακοποιών και παραβατικών στοιχείων.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ