ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ευρώπη Κοσμίδη: «Πολύ ευχάριστη εξέλιξη το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”»

Με μακροσκελή ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Ευρώπη Κοσμίδη αναλύει τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η κοινωνία εν γένει από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” που εξήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», αποτελεί μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη, σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία που βιώνουμε όλοι συνολικά. Έρχεται να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας κι αυτοπεποίθησης για το μέλλον των Δήμων και Περιφερειών, σε μια περίοδο που κυριαρχεί ο φόβος, η ανησυχία και η αβεβαιότητα” σημειώνει η εντεταλμένη των Δ/νσεων Τεχν. Έργων, Μητροπολιτικών Υποδομών, Τεχν. Ελέγχου & Μελετών της Περιφέρειας.

Παράλληλα, παραθέτει την εκτίμηση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη ότι: «η Περιφέρεια Αττικής είναι έτοιμη να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Αναπτυξιακού Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», καταθέτοντας άμεσα μελέτες για έργα και παρεμβάσεις σε όλη την Αττική και διεκδικώντας πόρους για την υλοποίησή τους».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ