ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Περιφέρεια Αττικής παρέδωσε 2 απορριμματοφόρα και 200 καφέ κάδους στο δήμο Αχαρνών

Παραδώσαμε σήμερα στον Δήμαρχο Αχαρνών 2 απορριμματοφόρα σύγχρονης τεχνολογίας, 200 καφέ κάδους για τη συλλογή οργανικών αποβλήτων και 4 τόνους κομπόστ.

Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει τη σταδιακή παράδοση απορριμματοφόρων σύγχρονης τεχνολογίας και καφέ κάδων στους Δήμους της Αττικής, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανακύκλωση 2020» που έχει στόχο την ενίσχυση του συστήματος διαλογής στην πηγή.

Να σημειωθεί ότι τμηματικά το επόμενο διάστημα θα διατεθεί ανάλογος εξοπλισμός απο τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργος Πατούλης και τον Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλης, στο σύνολο των Δήμων της Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά το Δήμο Αχαρνών αλλά και όλους τους Δήμους που είναι υποβαθμισμένοι, με αναπτυξιακά έργα και πολιτικές προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλη τόνισε : «Η εφαρμογή της περιβαλλοντικής μας πολιτικής θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς χρονοτριβές, παρά τη συγκυρία. Πρόκειται για ένα ζήτημα ουσίας που αφορά τη διάσωση του περιβάλλοντος αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Όλοι μαζί θα κάνουμε μία νέα «πράσινη» αρχή για την Αττική μας και θα βάλουμε ένα τέλος στις παθογένειες και τις ιδεοληψίες που για χρόνια κυριαρχούσαν στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και μας κόστισαν πολύ ακριβά».

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ