ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πλήθος κόσμου στη λαμπρή εκδήλωση της Βίκυς Καβαλλάρη: «Με τον Γιώργο Πατούλη μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τις Αχαρνές, για την Ανατολική Αττική»

Σε μία λαμπρή εκδήλωση η οποία είχε μέγα πλήθος, παλμό και στιγμές συγκίνησης, η Βίκυ Καβαλλάρη ανακοίνωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό Νέα Αρχή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερους από 1.500 (!) πολίτες, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Στέλιος Πέτσας, ο βουλευτής Ανατ. Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, η πρόεδρος ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής, Βανίτα Σωφρόνη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Σπύρος Σπυρίδων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σπυρίδων Κίντζιος, οι πολιτευτές της ΝΔ, Κατερίνα Κατσανδρή και Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου ενώ το παρών έδωσαν, επίσης, αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής. Η εκδήλωση την οποία παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος, Μάγδα Τσέγκου ξεκίνησε με την ανάγνωση επιστολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Ανθίμου.

ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

«Θα κάνω μια ομιλία καρδιάς. Θα τα πω όπως τα αισθάνομαι, όπως βγαίνουν από μέσα μου. Είμαι γέννημα θρέμμα Μενιδιάτισσα. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα και από εδώ ξεκίνησα το όμορφο αλλά και δύσκολο ταξίδι της ζωής. Εδώ μεγάλωσα τα παιδιά μου! Σήμερα, ξεκινά ο αγώνας μου, σ ένα κλίμα γιορτής, μετά και τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών και τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη που μας γέμισαν περηφάνια και αισιοδοξία τόνισε, στο ξεκίνημα της ομιλίας της», η Βίκυ Καβαλλάρη.

«Δεν έχω ασχοληθεί με την πολιτική. Δεν προέρχομαι από κάποια επιφανή πολιτική οικογένεια.Αυτό που έχω να προβάλλω, αντί άλλων, είναι 27 χρόνια συνεχούς, αδιάκοπης και καθημερινής άσκησης της δικηγορίας. Άλλα τόσα χρόνια υπηρετώ με σεβασμό και αγάπη τον ρόλο της συζύγου και της μητέρας. Έμαθα να αγωνίζομαι και να φέρνω αποτέλεσμα σε ό,τι αναλαμβάνω» προσέθεσε.

Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΑΡΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

Αναφερόμενη στους λόγους που την οδήγησαν να δεχθεί την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη, η Βίκυ Καβαλλάρη τόνισε πως: «ο λόγος είναι ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, ένας αυτοδημιούργητος πολιτικός, με όραμα εργατικότητα θέληση και αποφασιστικότητα. Σε όλους μαζί και σε καθέναν ατομικά, δεσμεύομαι ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας, στην καθημερινότητά σας, για να αντιμετωπίσουμε συλλογικά και αποτελεσματικά αυτά που μας ταλανίζουν».

«Με τον Γιώργο Πατούλη μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τις Αχαρνές, για την Ανατολική Αττική:Η Ανατολική Αττική και οι Αχαρνές πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και μακριά. Πρέπει να θέσουμε τις βάσεις για την Ανάπτυξη και την Πρόοδο! Τις βάσεις προς μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους τους πολίτες, για έναν τόπο πολλών ευκαιριών, ασφαλή, πράσινο, δίπλα στον πολίτη, με σύγχρονες υποδομές, με επενδύσεις στην υγεία!» συμπλήρωσε.

ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ

«Σε αυτή μου την προσπάθεια, μόνη δύναμή μου είστε εσείς. Γνωρίζω ότι η μεγάλη τιμή να συμπορευτώ στην προσπάθεια για το μέλλον της Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη, συνοδεύεται και από μια μεγάλη ευθύνη! Σας κοιτώ λοιπόν στα μάτια και σας λέω με βεβαιότητα πως θα αφιερώσω όλες τις ψυχικές, πνευματικές και σωματικές μου δυνάμεις για να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας. Η ώρα για τον τόπο μας, την Ανατολική Αττική, είναι τώρα ΜΑΖΙ» είπε με έμφαση στο τέλος της ομιλίας της, γνωρίζοντας την αποθέωση και το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

H ANAΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

«Στις Αχαρνές, σε μια εξαιρετική εκδήλωση της Βίκυ Καβαλλάρη, υποψήφιας με τη «Νέα Αρχή για την Αττική», μαζεύτηκαν 1.500 συμπολίτες μας. Οι πολίτες αναγνωρίζουν τα έργα μας σε όλη την Αττική και στέκονται δίπλα μας, σε αυτό τον αγώνα. Αγκαλιάζουν με θέρμη την προσπάθεια μας τα τελευταία 4 χρόνια. Λίγα λόγια – Πολλά έργα. Για το μέλλον του τόπου, τα παιδιά μας. Συνεχίζουμε!» έγραψε σε σχετική ανάρτησή του στα social media ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ