ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης Ηλιάδης: «Έτσι χτίζουμε το μέλλον του Αχαρναϊκού μας»

Τα παιδιά μας είναι σάρκα από τη σάρκα μας και ψυχή από την ψυχή μας. Όλοι φροντίζουμε για το καλύτερο μέλλον τους και τις λιγότερες κακοτυχίες στην ζωή τους.
Ο «πατέρας» κ. Ναβροζίδης, μέλος της πολυπληθούς αθλητικής μας οικογένειας, κατάφερε να βλέπει ΟΛΑ τα παιδιά της ομάδας μας, σαν δικά του παιδιά….

Τον «χρίσαμε» μέλος του Αχαρναϊκού μας με μια αθλητική τσάντα και μια ποδοσφαιρική φόρμα κι εκείνος ανταπέδωσε με αγάπη, φροντίδα ,ανιδιοτέλεια και χορηγίες στην ομάδα των παιδιών μας. Στην κάτω των 14 ετών.

Συγκέντρωσε φίλους του ποδοσφαίρου και εξασφάλισε ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να έχει το «φυτώριο» του μέλλοντός μας δωρεάν εμφιαλωμένα νερά, μπάρες δημητριακών, donuts και φρούτα .

Ο πρόεδρος του Α.Ο Αχαρναϊκός κ. Άρης Ηλιάδης και το Δ.Σ. του Ομίλου τον ευχαριστούν από καρδιάς, όπως ευχαριστούν δημοσίως για την καταπληκτική πρωτοβουλία που ανεβάζει σε επίπεδο αθλητικό αλλά και ανθρωπιάς την ομάδα μας, τους νέους χορηγούς μας.

Το «donuts mania» των Αχαρνών (Γιώργος Μαρούγκας, Γιώργος Θεοχάρης), το «Espresso King» (Δημήτρης Κουτσουκανίδης», το Κομμωτήριο ¨Κωνσταντίνος- Νικόλας» (Κωνσταντίνος και Νικόλας Κρητικός) και την «Υπεραγορά Φρούτων» (Δημήτρης Μουστακάτος).

Με τέτοιες πρωτουβουλίες, βάζουμε τα θεμέλια στο μέλλον μας και χτίζουμε με στέρεες βάσεις το παρόν μας».

Με τιμή ο πρόεδρος
Άρης Ηλιάδης και το ΔΣ.
του ΑΟ Αχαρναϊκός.