ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις Αχαρναϊκός και Απόλλωνας Σμύρνης

Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Αχαρναϊκός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά και αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Μενίδι και αποζημίωσε όσους επέλεξαν να παρακολουθήσουν  την αναμέτρηση από κοντά, αφού είχε πολλές φάσεις και τέσσερα τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό ο φιλοξενούμενος Απόλλωνας με κεφαλιά του Κοτσώνη, για να έρθει η ισοφάριση από τον Αχαρναϊκό με τον Ταμπάκη, λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 57΄, ο Απόλλωνας πήρε και πάλι το προβάδισμα, με τον Ενρίκο να χρίζεται σκόρερ αυτή τη φορά.

Εννιά λεπτά πριν από το φινάλε όμως, ο Γέσιτες κέρδισε πέναλντι για τον Αχαρναϊκό και με εύστοχη εκτέλεση του Πίτκα, διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Παπατόλιος, Καλαμιώτης, Ταμπάκης, Γέσιτς, Μανουσάκης, Κοντογουλίδης. Έπαιξαν και οι: Κούμης, Ψύχος, Εμέκα, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Θεοδώρου, Ζωγράφος, Κολονέρος.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Κωστένογλου): Πίτκας, Φουκαράς, Λαγός, Καρακώστας, Κοτσώνης, Χατζής, Σέτι, Βασιλαντωνόπουλος, Ενρίκο, Ψύρρας, Κυβελίδης. Έπαιξαν και οι: Ντούνης, Αλίπιο, Ηρακλής, Χατζηζήσης, Φαρινόλα, Νανία.