ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε ισοπαλία κόντρα στην Επισκοπή ο Αχαρναϊκός

Με θετικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της FootballLeagueoΑχαρναϊκός, ο οποίος αναδέχθηκε ισόπαλος στην Κρήτη κόντρα στην Επισκοπή με 1-1.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η ομάδα του Μενιδίου ήταν καλά στημένη στην άμυνά της και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, ο Παπατόλιος έπιασε δυνατό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ και άνοιξε το σκορ για την Επισκοπή.

Η αντίδραση όμως για τον Αχαρναϊκό δεν άργησε να έρθει, αφού ο Δουμάνης στο 58΄ έπιασε ωραίο διαγώνιο σουτ και έφερε το ματς στα ίσα, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, αφού δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, παρά την πίεση που άσκησε η Επισκοπή.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Γουναρίδης, Παπαδήμας, Μποτωνάκης (55’ Δρακάκης), Πιθαρούλης, Ράντοβιτς, Βουρβαχάκης, Νικόλτσης (79’ Βιτώρος), Δελήμπασης, Βιγιαφάνε (86’ Σπανός), Λάμπρου, Δουμάνης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Μωϋσιάδης, Ζώνας, Γέσιτς, Παπατόλιος, Κοντογουλίδης (89’ Εμέκα), Μανουσάκης (80’ Ταμπάκης), Ιωαννίδης, Καλαμιώτης, Στουρνάρας, Ιορδανίδης (93’ Καλογερόπουλος).