ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αχαρναϊκός: «Φτιαγμένοι από μέταλλο οι παίκτες μας»

Τι κι αν η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα;

Η διοίκηση του Αχαρναϊκού μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητή και φιλάθλους καθώς η εμφάνιση της ομάδας της πόλης μας στη Ριζούπολη μοίρασε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
«Ο Αχαρναϊκός σήμερα κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας, την ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα απέδειξαν πως είναι φτιαγμένοι από μέταλλο, έστω και αν το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα τους αδικεί. Ο Αχαρναϊκός στο 26′ με γκολ του Γέσιτς άνοιξε το σκορ, ενώ οι επιθέσεις του τρόμαξαν την άμυνα της ΑΕΚ που έδειξε να σαστίζει με την δυναμική του τριφυλλιού. Ο Αχαρναϊκός άντεξε γερά μέχρι και το 92′ όπου η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-1 ενώ στο 97′ η ΑΕΚ έκανε το 1-2. Η Διοίκηση της ΠΑΕ συγχαίρει τον Προπονητή Γιώργο Βαζάκα και τους παίκτες για την άψογη εμφάνισή τους, ενώ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμότατα τον φίλαθλο κόσμο του Αχαρναϊκού που παρότι η ομάδα του έπαιξε στο γήπεδο της Ριζούπολης, εκείνο τον ακολούθησε στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας. Ο Αχαρναϊκός συνεχίζει δυνατά τον αγώνα του άλλωστε έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του!».
“Καίει” την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα

Αρκετά από τα γεγονότα που έλαβαν μέρος στην αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με την ΑΕΚ έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και βαραίνουν την Ένωση.

Αρκετά ήταν τα γεγονότα που συνέβησαν στο γήπεδο της Ριζούπολης το μεσημέρι της Κυριακής (2/11) όπου ο Αχαρναϊκός αντιμετώπισε την ΑΕΚ. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, υπήρξε δύο φορές η διακοπή του αγώνα.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως έγινε ρίψη δακρυγόνων έξω από το γήπεδο και επηρέασε τον αγωνιστικό χώρο και τους ποδοσφαιριστές. Κάτι που έχει γραφτεί και στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού, χωρίς όμως, αυτό να βαραίνει την Ένωση από την άποψη πως όλα έγιναν στον περίγυρο του γηπέδου.

Από εκεί και πέρα, στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Στυλιανός Φώτης αναφέρει πως έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο άδεια μπουκάλια νερού. Τέλος αναφέρεται και η είσοδος των περίπου 20 οπαδών της ΑΕΚ στο δεύτερό της γκολ. Η συγκεκριμένη περίπτωση βαραίνει αρκετά την Ένωση για τη συμπεριφορά των φίλων της που βρέθηκαν στο γήπεδο.