ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μπάμπης Ζάχαρης στο ΑΧΑΡΝΕΑ: «Δημοτική αρχή και εθελοντές μπορούν μαζί να πετύχουν πολλά»

Ο Μπάμπης Ζάχαρης, διευθύνων σύμβουλος στην Επενδυτική Αχαρνών μιλάει στο ΑΧΑΡΝΕΑ για την δενδροφύτευση στον Αγ. Γεώργιο Βουρδουμπά και στέλνει μήνυμα κοινής δράσης δημοτικής αρχής και πολιτών.

Ο αξιόλογος μηχανικός δραστηριοποιείται ενεργά και ως Εθελοντής στον ΕΔΑΣΑ (Εθελοντές Δασοπροστασίας Αττικής) και δε θα μπορούσε να λείπει από την αναδάσωση που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Αχαρνές.

Σκοπός της δράσης, η δεντροφύτευση 1000 δεντριλίων για την αποκατάσταση του πράσινου της δημοτικής δασικής έκτασης που είχε καταστραφεί στη πυρκαγιά της 22ας Ιουνίου 2013.

Με σύνθημα «Το δάσος πρέπει να ξαναγίνεται δάσος», δεκάδες εθελοντές, κάθε ηλικίας, έσπευσαν από το πρωί στα σημεία συνάντησης, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια. Μεταξύ αυτών και μέλη της Δημοτικής Αρχής που συμμετείχαν ενεργά στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της αναδάσωσης αλλά και του εθελοντισμού!

21Ο Μπάμπης Ζάχαρης δήλωσε στο ΑΧΑΡΝΕΑ: “απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Όταν η δημοτική αρχή συνεργαστεί με τους εθελοντές το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό. Συγχαρητήρια και θερμά ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στη δράση“.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Επενδυτικής Αχαρνών, μιλώντας στο ΑΧΑΡΝΕΑ και με την ιδιότητα του εθελοντή ΕΔΑΣΑ τόνισε πως: “η περιοχή στον Αγιο Γεώργιο είχε ξανακαεί το 2004 και επλήγη και το 2013. Η δική μου ευχή είναι να μη χρειαστεί στο μέλλον να κάνουμε αναδάσωση“.

Το ΑΧΑΡΝΕΑ συγχαίρει τον κύριο Ζάχαρη για την εθελοντική του δράση και στέλνει πολλά μπράβο σε όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που έδωσαν τον χρόνο τους το σαββατοκύριακο πετυχαίνοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα!