ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Τα πάντα ΜΗΔΕΝ και με τον Άλιμο

Ακόμη μία αγωνιστική, ο Αχαρναϊκός δεν κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο και η χρονιά δείχνει χαμένη πριν καλά, καλά αρχίσει.

Καλά τα καλέσματα από τη διοίκηση στον κόσμο, καλές οι δηλώσεις και οι υποσχέσεις αλλά η ομάδα πρέπει να παίζει και ποδόσφαιρο.

Κόντρα στον Άλιμο, το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα δεν έπεισε σε κανένα σημείο του αγώνα για την υπεροχή του και το τελικό 0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα σε έναν αγώνα γεμάτο νέυρα και κακό ποδόσφαιρο.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα καθώς στο 94ο λεπτό ο Ιωάννου του Αλίμου πέρασε και τον Παγούδη και ήταν έτοιμος για το 0-1 αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κυριαζίδης δεν καταλόγισε το πέναλτι.

Ό,τι καλύτερο είχε να δείξει ο Αχαρναϊκός, το έδειξε στο δεύτερο λεπτό του παιχνιδιού όταν το σουτ του Ιορδανίδη βρήκε το δοκάρι της εστίας του Βλάχου πριν απομακρύνουν οι αμυντικοί του Αλίμου.

Ο Αχαρναϊκός έφτασε σε 7 παιχνίδια τους 8 βαθμούς και βρίσκεται στη 7η θέση της βαθμολογίας τη στιγμή που πέντε στις έξι ομάδες που βρίσκονται από πάνω του έχουν να δώσουν ακόμη ένα ή και δύο παιχνίδια για να φτάσουν τα 7.

Μια χρονιά που μοιάζει χαμένη πριν καλά, καλά ζεσταθεί εκτός αν διοίκηση, προπονητής και παίκτες σοβαρευτούν…