ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θανάσης Μπούρας: Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολιτευτικής περιόδου.

Η Νέα Δημοκρατία, η Παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, έχει αναλάβει την ευθύνη να κρατήσει τη χώρα στα πόδια της και να της δώσει τη δυνατότητα να τραβήξει και πάλι μπροστά.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση εκβιάζοντας πρόωρες εκλογές, χωρίς να υπολογίζει τη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, επέλεξε την αστάθεια από τη σταθερότητα, την παροχολογία από τη ρεαλιστική πρόταση, την ανευθυνότητα από την ευθύνη.

Η Νέα Δημοκρατία, με Πρόεδρο τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, επιλέγει το δρόμο της αλήθειας, της ευθύνης, της σιγουριάς. Είναι αλήθεια ότι πήραμε δύσκολες αποφάσεις, ότι κάναμε και λάθη, ότι εφαρμόσαμε και πολιτικές αντίθετες με τα πιστεύω μας. Ήταν όμως περιορισμένες και επιβεβλημένες. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο. Εξίσου αλήθεια όμως είναι πως με τις θυσίες όλων, η χώρα κατάφερε να φτάσει στην τελική ευθεία. Βγήκε από την ύφεση και άρχισε να μειώνει την ανεργία, να αντιμετωπίζει το πιο καυτό κοινωνικό πρόβλημα.

Τώρα τα δύσκολα πέρασαν. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας γυρίσει πίσω.

Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει εντός της Ευρωζώνης. Οι τεράστιες θυσίες που κάναμε να μην πάνε χαμένες.

Οι ψεύτικες υποσχέσεις στους πάντες για τα πάντα, οι λαϊκισμοί, οι απειλές για σύγκρουση με την Ευρώπη, αποτελούν κίνδυνο επιστροφής σε πολύ βαθειά κρίση.

Τη σταθερότητα, την αλήθεια, την ευθύνη, την ανάκαμψη που ήδη άρχισε και την ασφαλή πορεία σ’ ένα καλύτερο αύριο, εγγυάται μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η έξοδος της χώρας, από τη δύσκολη κατάσταση που βρέθηκε, η επιτάχυνση της ανάπτυξης, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η βελτίωση της καθημερινότητας μπορεί να διασφαλιστεί μόνο από τη δική μας Παράταξη.

Η συστράτευση όλων όσων δέχονται τις αρχές και τις ιδέες μας είναι περισσότερο επιτακτική από κάθε άλλη φορά. Φιλοδοξία μου είναι να συμβάλω, με την εντολή και τη δύναμη που μου δίνει η ψήφος σας στην επίτευξη των κοινών στόχων. Ήμουν κοντά σας για την αντιμετώπιση των μεγάλων, αλλά και των μικρότερων προβλημάτων και θα εξακολουθήσω να είμαι, μετά τη νίκη της Παράταξής μας στις 25 Ιανουαρίου.

Φίλες και φίλοι από αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς. Μπορούμε να τον κερδίσουμε και θα τον κερδίσουμε.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή χρονιά.

bouras-1

bouras-3

Με τη συζυγό του Κατερίνα και τα παιδιά του Κωνσταντίνο και Πηνελόπη

bouras-2