ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο Θανάσης Μπούρας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας βρέθηκε ο Θανάσης Μπούρας, Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής, τ. Υφυπουργός και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του επιφύλασσαν θερμή υποδοχή καθώς μόλις πριν λίγες ημέρες με προσωπική και πολύ μεγάλη προσπάθειά του ψηφίστηκε και κυρώθηκε η τροποποίηση 8 της σύμβασης παροχής αντισταθμιστικών ωφελημάτων. Έτσι, μπόρεσαν οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, οι οποίοι ήταν απλήρωτοι για πολλούς μήνες, να πληρωθούν μέρος των δεδουλευμένων τους.

Με άλλη προσπάθειά του ο κ. Μπούρας υποστήριξε την τροπολογία για την καταβολή ειδικού εποχιακού βοηθήματος για το έτος 2014 στους μισθωτούς της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και φρόντισε ώστε έγκαιρα να δημοσιευτεί η ΚΥΑ και να γίνει πραγματικότητα η καταβολή του βοηθήματος.

Συγκεκριμένα, η τροπολογία προβλέπει ότι «η προθεσμία καταβολής του καταβολή ειδικού εποχιακού βοηθήματος για το έτος 2014 στους μισθωτούς της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης παρατείνεται μέχρι την 30/1/2015 και οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει κατά το ημερολογιακό έτος που προηγείται της καταβολής του βοηθήματος από 50 έως 230 ημερομίσθια σε εργασίες οικείου επαγγελματικού κλάδου».

4
3
7
1
2