ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό ελπίδας ο Αχαρναϊκός

Ο Αχαρναϊκός πέρασε με 1-0 από την έδρα του Αλίμου και έτσι συνέχισε να ελπίζει για την τετράδα.

Ο Άλιμος ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε τον Αχαρναϊκό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους και έχασαν κάποιες καλές στιγμές, χωρίς όμως να υπάρχει η μεγάλη φάση στο ματς… Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0, με τον Άλιμο να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Αχαρναϊκός κατάφερε κόντρα στην ροή της αναμέτρησης να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ. Ο Καλογερόπουλος σέντραρε και ο Ταμπάκης από το ύψος του πέναλτι έκανε με σουτ το 0-1 στο 55′. Όπως ήταν λογικό ο Άλιμος στη συνέχεια ανέβηκε και έψαξε το γκολ, φτάνοντας κοντά σε αυτό με τον Ιωάννου στο 72′, όταν η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ. Άλλη ευκαιρία για ισοφάριση από τους γηπεδούχους δεν υπήρχε και έτσι ο Αχαρναϊκός πήρε ένα σπουδαίο διπλό και έμεινε κοντά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Σταύρου (83′ Τιάγκο), Καρακώστας, Ιωάννου, Σαγανάς, Μπονγκ, Μπεριέξ, Παντελής, Ντα Σίλβα (64′ Κάρδαρης), Καραμέρης (46′ Γαβριήλ), Νικολόπουλος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος (79′ Χατζηκοσμάς), Νιάρος, Ιωαννίδης, Ίλιεφ (65′ Αθανασίου), Ιορδανίδης (90′ Παπατόλιος)