ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ εντός έδρας για Αχαρναϊκό

Σημαντικό «διπλό» στη «μάχη» για την αποφυγή της διαδικασίας των play outs πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος, επικρατώντας 1-0 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι.

Το «συγκρότημα» της Αχαΐας πήρε το «τρίποντο» χάρις στο τέρμα του Μίλιεβιτς στο 30ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Αιγίου βγήκε από την ζώνη των play outs, ενώ αντίθετα, ο Αχαρναϊκός έχασε την ευκαιρία να κάνει σημαντικό… βήμα για την άμεση παραμονή του στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοικτό στα πρώτα λεπτά και οι «πράσινοι» του Γιώργου Βαζάκα έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 11’ καθώς το γύρισμα του Ταμπάκη βρήκε σε ετοιμότητα τον Αθανασόπουλο που μπλόκαρε, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Μπουρλάκης θέλησε να σουτάρει, αλλά ο Ιωαννίδης έβαλε την προβολή.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30’ με τον Μίλιεβιτς, ο οποίος έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά, κέρδισε τις κόντρες και απέναντι στον Παγούδη δεν δυσκολεύτηκε, κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια, οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η υπεροχή τους ήταν άκαρπη. Πάντως, στο 49’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Ρουμπουλάκου, έπειτα από γύρισμα του Ιωαννίδη, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα (81′ Χατζηκοσμάς), Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Νιάρος, Σκαθαρούδης (59′ Καλογερόπουλος), Ιωαννίδης, Ίλιεφ (54′ Παπατόλιος), Ιορδανίδης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Ακπαρίδης, Ρουμπουλάκου, Πιζ (70′ Νάστος), Σπίνουλας, Σεχολάρι, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Μπουρλάκης (78′ Μπούνας), Ουρτάδο, Μίλιεβιτς