ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη – ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία ο Αχαρναϊκός

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Αχαρναϊκός με 1-0 στην έδρα του Παναγιάλειου και παρέμεινε στην πρώτη τριάδα της ειδικής βαθμολογίας που δίνει την παραμονή.

Έχοντας ηττηθεί με το βαρύ 3-1 από την Ερμιονίδα την προηγούμενη αγωνιστική, ο Αχαρναϊκός ήθελε μόνο το θετικό αποτέλεσμα στο Αίγιο απέναντι στον Παναιγιάλειο για να διατηρήσει το προβάδισμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Μενιδίου, πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον Παναιγιάλειο και έτσι κράτησε το πάνω χέρι στη μάχη της παραμονής. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο έχασαν μεγάλη ευκαιρία να… καθαρίσουν από νωρίς.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα, σημειώθηκε από τον Καλογερόπουλο στο 54’ έχοντας περάσει τέσσερα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Την επόμενη εβδομάδα οι «πράσινοι» υποδέχονται την Επισκοπή και θέλουν μόνο τη νίκη για να κάνουν ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για το στόχο τους.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Ρουμπουλάκου, Σπίνουλας, Ουρτάδο, Μωυσίδης (59’ Πιζ), Νάστος (46’ Σεχολάρι), Μπουρλάκης, Μίλιεβιτς, Φουρτάδο,
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Ζώνας, Μωυσιάδης, Αθανασίου, Ιωαννίδης, Σκαθαρούδης (50’ Καλογερόπουλος), Εμέκα, Ιορδανίδης, Γέσιτς, Ταμπάκης (78’ Αθανάσοφ), Παπατόλιος (84’ Λιαπάκης).