ακολουθηστε μας

ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η βόμβα, η σπέκουλα, οι απειλές: Πόσο φοβούνται τον Πέτρο Βαρελά

Το ΑΧΑΡΝΕΑ, το μεγαλύτερο και μόνο ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης στο Μενίδι σας είχε από νωρίς εξηγήσει γιατί ο Πέτρος Βαρελάς “χαλάει” τη σούπα στις αυτοδιοικητικές διεργασίες στην πόλη.

Χωρίς ένοχο παρελθόν, χωρίς ανίερες συμμαχίες, χωρίς παρασκηνιακή δράση, χωρίς διάθεση να γίνει ούτε λαγός ούτε συμπαίκτης κανενός, ο Βαρελάς από την πρώτη στιγμή ενόχλησε όλο το σύστημα.

Και όσο περνάει ο καιρός και το ρεύμα του ανεβαίνει, τόσο από τα αντίπαλα στρατόπεδα αδυνατούν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους και προβαίνουν σε κινήσεις σπασμωδικές. Κινήσεις που φανερώνουν δύο πράγματα: χαμηλό επίπεδο (το ξέραμε) και πανικό (το έχουμε καταλάβει).

Αρχικά, επώνυμα (με το ίδιο επώνυμο με τον Δαμάσκο για να μη μασάμε τα λόγια μας) άτομα δημόσια μας μάλωναν για τη στήριξη μας στον Πέτρο Βαρελά και μας έκαναν και… μαθήματα δεοντολογίας, δημοσιογραφίας και επικοινωνίας. Την ίδια στιγμή τα ίδια πράγματα που μας έλεγε δημόσια το… σόι του Δαμάσκου, μας τα έγραφαν και ανώνυμα τρολάκια της κακιάς ώρας (σύμπτωση).

Να σημειωθεί ότι η… στρατηγική που έχουν επιστρατεύσει είναι αυτή της χαμένης ψήφου: Μην ψηφίσετε Βαρελά, δεν θα τα πάει καλά, ψηφίστε εμάς να σας… σώσουμε. Μα αν δεν τα πηγαίνει καλά ο Βαρελάς τότε γιατί νιώθουν την ανάγκη να αποτρέψουν τον κόσμο να τον ψηφίσει; Ακριβώς γιατί πηγαίνει καλά, το ρεύμα του μεγαλώνει και ο συνδυασμός του έχει αγγίξει την πόλη και αυτοί έχουν καταλάβει ότι θα τους ρίξει στην αφάνεια… Απλά είναι τα πράγματα.

Αλλά κάποιοι δεν έμειναν εκεί: Πέρασαν και στις απειλές εναντίον μας. Αφού ενημερώθηκε η αστυνομία, να τους πούμε ότι γελάμε και ότι το ΑΧΑΡΝΕΑ δεν έχει να φοβηθεί ή να κρύψει τίποτα.

Και πάμε στην κορύφωση της αλητείας: Η αστυνομία το βράδυ της Τρίτης δέχθηκε τηλεφώνημα ότι υπάρχει βόμβα στην πλατεία με προφανή σκοπό να τιναχθεί στον αέρα η μεγάλη συγκέντρωση του Πέτρου Βαρελά. Έγινε εξονυχιστικός και διακριτικός έλεγχος, η αστυνομία διαπίστωσε ότι πρόκειται για φάρσα και η μόνη βόμβα που έσκασε στην πόλη ήταν η ομιλία του Βαρελά. Βόμβα στα θεμέλια του παλιού, βρώμικου, σκοτεινού Μενιδίου που πλέον έφτασε η ώρα να τελειώσει. Μια και καλή.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ