ακολουθηστε μας

ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Θες πίσω τον Κασσαβό σου; Δαμάσκος η επιλογή σου!

Το Μενίδι αναστενάζει ανακουφισμένο που είχε την ευκαιρία μέσω της κάλπης να γράψει τέλος στην πενταετία – εφιάλτη με δήμαρχο τον Γιάννη Κασσαβό και το μάθημα που έδωσε στον πρώην δήμαρχο ήταν σκληρό.

Είναι σπάνιο φαινόμενο ένας δήμαρχος να κατρακυλάει στην τέταρτη θέση και στο 11% αλλά στην περίπτωση των Αχαρνών πολλοί απόρησαν με το ποιοι… ψήφισαν Κασσαβό και όχι με την κατηφόρα του συνδυασμού του.

Αλλά όσοι είναι στεναχωρήμενοι επειδή η πόλη χάνει τον Κασσαβό, ας μην απελπίζονται! Γιατί το ΑΧΑΡΝΕΑ είναι σε θέση νά ξέρει ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα να μπει στα πράγματα ο πρώην δήμαρχος και να πάρει και… ΔΕΚΑ με τόνο.

Βλέπετε, Δαμάσκος και Κασσαβός έδωσαν ήδη τα χέρια και ο πρώην δήμαρχος έχει διαθέσει τον μηχανισμό του στον υποψήφιο δήμαρχο που θα διεκδικήσει τον θώκο με αντίπαλο τον Βρεττό την ερχόμενη Κυριακή.

Και πως το ξέρουμε; Μα άνθρωποι του Κασσαβού που έχουν πάρει, ήδη, γραμμή μας το είπαν και το λένε και στην πόλη! Είπαμε μεγάλο το Μενίδι αλλά μικρή η πλατεία του!

Επομένως τα πράγματα είναι απλά: Θες τον κύριο Γιάννη στα πράγματα να συνεχίσει να… προσφέρει στο Μενίδι; Ψηφίζεις τον Μπάμπη τον Δαμάσκο και η επιθυμία σου θα γίνει πράξη.

ΥΓ: Και για να προλάβουμε ορισμένους. Τους ίδιους δηλαδή. Τους… διαμαρτυρόμενους. Περιμένουμε με χαρά στο e-mail μας την διάψευση του Κασσαβού που θα μας δηλώνει ότι δεν στηρίζει Δαμάσκο ή τη διάψευση του Δαμάσκου ότι δεν δέχεται τη στήριξη του Κασσαβού. Και εμείς θα πούμε συγνώμη για τις λάθος πληροφορίες και το Μενίδι θα μάθει τα νέα δεδομένα! Οπότε οι ψηφοφόροι του Κασσαβού θα μάθουν από το Αχαρνέα την αλήθεια και θα δουν την επίσημη δήλωση του Κασσαβού και του Δαμάσκου και δεν θα ακούν τους συνεργάτες τους που τους προσεγγίζουν. Εντάξει είμαστε;