fbpx
ακολουθηστε μας
 • Editorial

  ΑΧΑΡΝΕΑ: Ανοικτή επιστολή στον κύριο Δαμάσκο

  Επειδή το αστείο έχει αρχίσει να προκαλεί όλο και λιγότερο γέλιο όπως και κάθε (κακό) αστείο που διαρκώς επαναλαμβάνεται.

  Και αυτή τη φορά, απευθυνόμαστε προσωπικά σε εσάς, κύριε Δαμάσκο, επικεφαλής της παράταξης ΔΕΚΑ. Μέσα από το μέσο μας και δημόσια, χωρίς σκιές και χωρίς υπόγειες διεργασίες.

  1ο) Κρίνετε ότι έχουμε το δικαίωμα να δημοσιεύουμε ρεπορτάζ με τις δικές μας πληροφορίες ή πρέπει πρώτα να τα δίνουμε κάπου για να παίρνουμε έγκριση; Αυτόν τον Τύπο ονειρεύεστε για το Μενίδι σε περίπτωση που γίνεται δήμαρχος; Ελπίζουμε (και πιστεύουμε) πως όχι.

  2ο) Είναι εν γνώσει σας τα τηλεφωνήματα και οι πιέσεις που δεχόμαστε από στελέχη σας; Εδώ και αν ελπίζουμε όχι! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχετε πέσει κι εσείς θύμα του υπερβάλλοντος ζήλου κάποιων στελεχών σας και ότι δεν έχετε συναινέσει σε αυτό. Οτι δεν το γνωρίζετε καν! Και εμείς οφείλουμε να σας ενημερώσουμε δημόσια για να σας προστατεύσουμε.

  3ο) Έτυχε να δείτε τις επιθέσεις που δεχόμαστε στο διαδίκτυο από άτομα που με ένα κλικ φαίνεται ότι ανήκουν στην παράταξη σας ή (χωρίς κλικ εδώ λόγω επωνύμου) στην οικογένεια σας; Φυσικά αυτό δεν είναι κακό. Δημόσια γράφουμε, δημόσια δεχόμαστε την κριτική και ο καθένας είναι απολύτως ελεύθερος να έχει γνώμη και να τη διατυπώνει όσο σκληρή κι αν είναι εναντίον μας. Για αυτό και δεν έχει υπάρξει ούτε μια διαγραφή σχολίου. Ούτε καν των υβριστικών! Ούτε καν των απειλητικών. Γιατί έτσι αντιλαμβάνεται το ΑΧΑΡΝΕΑ τη δημοκρατία, την αντιπαράθεση και το διάλογο.

  4ο) Μήπως έτυχε, αλήθεια, να σας ενημερώσουν ότι σε κάθε μας ανάρτηση, ταυτόχρονα και με την ίδια γραμμή, μπαίνουν και γράφουν τα ίδια πράγματα συγκεκριμένα άτομα; Και ξέρετε το Μενίδι δεν είναι και Νέα Υόρκη. Γνωριζόμαστε. Τουλάχιστον όσο ζούμε εδώ και το περπατάμε κάθε ημέρα.

  5ο) Και αφού ανοίξαμε (δημόσιο) διάλογο, γιατί δεν απαντήσατε στο ερώτημα μας αν υπάρχει συνεργασία με τον κύριο Κασσαβό; Δεν είναι κακό εξάλλου ούτε ασυνήθιστο ούτε παράλογο. Πάντως το ΑΧΑΡΝΕΑ σας ρώτησε και σας ρώτησε για τον κύριο Κασσαβό. Στην απάντηση σας δεν είδαμε να γίνεται πουθενά λόγος στο ΑΧΑΡΝΕΑ ή τον απερχόμενο δήμαρχο. Κάτι για λάσπη διαβάσαμε, βέβαια. Ακόμη και εσείς δεν αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς! Τουλάχιστον δεν χρησιμοποιείτε ύβρεις όπως αυτοί για τους οποίους σας ρωτήσαμε πιο πάνω. Κάτι είναι και αυτό!

  Aν τώρα θεωρείται ΛΑΣΠΗ την είδηση περί συνεργασίας με τον Κασσαβό, να το δεχθούμε, να το κάνουμε πρώτο θέμα και να το μάθουν και οι ψηφοφόροι του και να το λάβουν υπόψιν. Αλλά μιλήστε ΑΝΟΙΚΤΑ για να είναι όλα σαφή.

  Να σας ενημερώσουμε, επίσης, γιατί προφανώς δεν το γνωρίζετε ότι όταν ένα Μέσο Ενημέρωσης δημοσιεύει κάτι, η δημοσίευση αυτή έχει την υπογραφή του και δεν είναι… ανώνυμη. Είναι ρεπορτάζ και κρίνεται από τους αναγνώστες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από την ΕΣΗΕΑ, τη νομοθεσία περί Τύπου και ελευθεροτυπίας.

  6ο και πιο σημαντικό): Ποιο, ακριβώς, είναι το πρόβλημα της παράταξης ΔΕΚα με το Αχαρνέα; Οτι στήριξε τον Πέτρο Βαρελά; Οτι τώρα επιλέγει να στηρίξει Βρεττό στη μεταξύ σας μονομαχία; Οτι είχε δημοσιογραφικές πληροφορίες και τις μετέδωσε; Σοβαρά τώρα; Θέλετε μήπως να το κάνουμε Δαμασκονέα για να ησυχάσουν οι φανς σας; Θέλετε να το κλείσουμε για να μην σας ενοχλούμε; Να μας το πείτε και θα το σκεφτούμε. Αλλά να μας το πείτε δημόσια και καθαρά. Για να σας απαντήσουμε δημόσια και καθαρά και εμείς δεν πρόκειται ούτε να το κλείσουμε ούτε να το κάνουμε ένα ακόμη δημοσιογραφικό φυτό αυτής της ταλαιπωρημένης πόλης.

  Κατά τα λοιπά, καλή συνέχεια στον προεκλογικό αγώνα σας και ευχόμαστε όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα η επόμενη ημέρα να βρει τις Αχαρνές ενωμένες απέναντι στα τόσα προβλήματα που χρονίζουν.

  Advertisement
  river-camp-menidi
  logistis-menidi
  ΚΟΙΝΩΝΙΑ17 ώρες πριν

  Εθελοντές Αχαρνών 6/2019: Καθάρισαν το γηπεδάκι μπάσκετ στην Β. Ουγκώ – ΦΩΤΟ

  ΕΓΚΛΗΜΑ3 ημέρες πριν

  Πιπεριές γεμιστές με χασίς στην Αμυγδαλέζα

  ΕΓΚΛΗΜΑ4 ημέρες πριν

  Έβαλαν φωτιά σε κλεμμένο αυτοκίνητο στο Μενίδι – Το έκλεψαν από το Νέο Ηράκλειο

  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ4 ημέρες πριν

  «Depth of Feelings»: Έκθεση φωτογραφίας στο Καλλιτεχνείο Αχαρνών

  ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20195 ημέρες πριν

  Επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στις Αχαρνές

  ΔΗΜΟΤΙΚΑ6 ημέρες πριν

  Επιτέλους! 20 χρόνια μετά, τα παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών σε ασφαλείς αίθουσες!

  ΕΓΚΛΗΜΑ1 εβδομάδα πριν

  Ένοπλη ληστεία σε ταξιδιωτικό γραφείο στο Μενίδι – Συνελήφθη 18χρονος

  ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 εβδομάδα πριν

  RIVER CUP: Έρχεται το καλύτερο τουρνουά 6Χ6 στην Αθήνα και είναι στις Αχαρνές!

  ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 εβδομάδα πριν

  Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Η Μεγάλη Επιστροφή – Επίσημη Ανακοίνωση

  ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ1 εβδομάδα πριν

  Μενίδι, δυο χρόνια μετά: Χθες ένα παιδί 11 χρονών. Αύριο ποιος;

  ΔΗΜΟΤΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

  ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο Αχαρνών, λεπτό προς λεπτό

  ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20192 εβδομάδες πριν

  ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Τα αποτελέσματα του β΄ γύρου των εκλογών στο Δήμο Αχαρνών, λεπτό προς λεπτό

  ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20191 μήνα πριν

  Τους άφησε… παγωτό ο Βαρελάς: «Με εμένα δήμαρχο κομμένα τα…»

  ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20194 εβδομάδες πριν

  Δημοτικές Εκλογές – Αχαρνές 2019: Η κατάσταση των μαχητών πριν την τελική ευθεία

  ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20194 εβδομάδες πριν

  To τελευταίο παραμύθι του Γιάννη Κασσαβού

  ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20193 εβδομάδες πριν

  Εκλογές στο Μενίδι: Βρεττός-Δαμάσκος στον δεύτερο γύρο

  ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20192 εβδομάδες πριν

  Αχαρνές, εκλογές 2019 – O Σπύρος Βρεττός νέος δήμαρχος Αχαρνών – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

  Φωτογραφίες ΝΤΡΟΠΗ: Αυτόν τον Δήμο ΔΕΝ θέλουμε, κύριε Κασσαβέ, αντίο σας

  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ2 μήνες πριν

  Πανηγύρι Ζωοδόχου Πηγής 2019: Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

  ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20194 εβδομάδες πριν

  Η… φανερή δημοσκόπηση του Βαρελά

  Advertisement
  Advertisement

  δημοφιλη