ακολουθηστε μας

ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Γιατί με Πέτρο Βαρελά: Οι δέκα +1 λόγοι

Και τώρα που η ώρα της κάλπης (και της αλήθειας) πλησιάζει, το ΑΧΑΡΝΕΑ – με επιχειρήματα – παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ως καταλληλότερο διάδοχο του Κασσαβού, τον Πέτρο Βαρελά.

1) Γιατί ο δήμος είναι σε δραματική οικονομική κατάσταση και χρειάζεται κάποιον που να συνδυάζει τις γνώσεις οικονομικής διαχείρισης και την αδιαμφισβήτη εντιμότητα. Ο Βαρελάς και ξέρει και κυρίως θέλει να φέρει την εξυγίανση και τη διαφάνεια.

2) Γιατί το Μενίδι έχει ανάγκη από μια δημοτική αρχή γεμάτη επιστήμονες, τεχνοκράτες και ειδικούς στις θέσεις ευθύνης και όχι απλώς εκπροσώπους κοινωνικών ή εθνικών ομάδων που εξασφαλίζουν… ψηφαλάκια στην κάλπη και ανεπάρκεια για πέντε χρόνια μετά από αυτήν.

3) Γιατί η πόλη θέλει μια νέα αρχή και νέα αρχή σημαίνει διοίκηση άφθαρτη, λύση που δοκιμάζεται για πρώτη φορά και όχι ανακύκλωση πολιτικών δεινοσαύρων που έχουν κριθεί ως αποτυχημένοι στο παρελθόν.

4) Γιατί ο Πέτρος Βαρελάς έχει εκπονήσει και παρουσιάσει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανάσταση των εμπορικών καταστημάτων της περιοχής που δεν αντέχουν άλλη απαξίωση και εξαθλίωση.

5) Γιατί ο αθλητισμός χρειάζεται κάθαρση και τόνωση και οι ΑΧΑΡΝΕΣ ΞΑΝΑ σε κάθε ευκαιρία μιλάνε για τον μαζικό αθλητισμό και τη στροφή στην άθληση των νέων σε συνθήκες επαγγελματικές και αξιοπρεπείς.

6) Γιατί ο Βαρελάς έχει μεγάλη ευαισθησία στα εκπαιδευτικά ζητήματα και θεωρεί προτεραιότητα την ενίσχυση και την ανάπτυξη των δημοτικών υποδομών στο τομέα της εκπαίδευσης με στόχο να στηριχθεί η νέα γενιά του Δήμου Αχαρνών.

7) Γιατί δεν πάει άλλο η ζωή σε ένα βρώμικο Μενίδι… Και η παράταξη του Βαρελά πιστεύοντας ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας αποτελούν τη βάση στην οποία στηρίζεται κάθε οργανωμένη κοινωνία έχουν εκπονήσει πρόγραμμα που εξασφαλίζει έναν πεντακάθαρο δήμο, έναν δήμο τον οποίο δικαιούνται οι κάτοικοι της περιοχής. Και που, δυστυχώς, δεν έχουν εδώ και χρόνια.

8) Γιατί το ανέκδοτο με το Μενίδι που σε κάθε μπόρα γίνεται Βενετία πρέπει να σταματήσει και οι επιστήμονες της ομάδας Βαρελά έχουν έτοιμο ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχεδιασμό για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.

9) Γιατί ο Δήμος Αχαρνών πρέπει να δώσει λύσεις στο δημοτικό οδοφωτισμό και στη ρύθμιση του κυκλοφοριακού στο κέντρο της πόλης που σήμερα ταλαιπωρεί τους πολίτες και πνίγει τους εμπόρους. Και γιατί ο Βαρελάς το έχει από τις πρώτες προτεραιότητες του.

10) Γιατί το Μενίδι πρέπει να γίνει το μέρος που θες και όχι πρέπει να ζεις. Χωρίς εγκληματικότητα, χωρίς παραβατικότητα, χωρίς συμμορίες, χωρίς φόβο, ανασφάλεια και τάσεις φυγής.

Και γιατί ο Βαρελάς είναι παιδί της πόλης, η πόλη τον αγαπάει, η μνήμη του πατέρα του παραμένει ζεστή και θέλει να την τιμήσει, γιατί δεν είναι ξύλινος, γιατί είναι ένας από εμάς και γιατί θέλει να τον θυμούνται ως τον πρώτον που κατάφερε να βάλει τέλος στην κατηφόρα.

ΑΧΑΡΝΕΑ

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις